MEMORIES OF WOODSTOCK i TRAKTOR SOUNDSYSTEM u Klubu Kotač

Ovog vikenda se u dvorištu kluba Kotač u Društvenom centru Rojc održavaju dvije slušaonice: Memories of Woodstock u petak 20. kolovoza te Traktor Soundsystem u subotu 21. kolovoza.

Ovoga tjedna obilježavaju se 52 godine od održavanja legendarnog Woodstock festivala. Putovanjem kroz vrijeme prolazit će se kroz glazbene žanrove i sastave koji su bili bitni za razvoj psihodelične scene 60-ih koja je kulminirala na Woodstock festivalu. Glazbeni stil psihodelični rock se nastavio razvijati tokom vremena te je direktno utjecao na stvaranje elektronske glazbe, naročito psytrance i chillout pravce koji su se nastavljali razvijati u podžanrove do današnjeg dana. Woodstock festival je ostavio veliki utjecaj na generacije koje ga poštuju kao primjer okupljanja velikog broja ljudi koji slave ljubav i mir u nemirnim vremenima.

Tako u petak, 20. kolovoza, glazbu puštaju selektor Moreno, DJ Ne-nad i DJ Hiro Šime, a Chakrunita Bobinsana se pridružuje svojim live akustičnim setom.

U subotu, 21. kolovoza, Profesor i Mister M, voditelji popularne poljoprivredne emisije psihodelične kulture ‘Traktor’ sa Radio Rojca, vas vode na put bez povratka. Večer je posvećena chillout i psytrance glazbi začinjenom neukusnim i bezobraznim upadicama na vlastiti račun DJ-eva i to sve samo radi dobre zabave i podizanja imuniteta.

Oba događanja se održavaju u dvorištu kluba Kotač u razdoblju od 21 sat do ponoći. Ulaz je besplatan, ali je zbog epidemioloških mjera prisutstvo ograničeno na 50 posjetitelja, a javnost svoje sjedeće mjesto može rezervirati porukom u inbox Facebook stranice Kluba Kotač ili mailom na info@kotac.eu.

Odgovori

Pin It on Pinterest