Dani otvorenih vrata Dramskog studija Teatra Naranča

Teatar Naranča najavljuje upise u Dramski studio koji će s aktivnostima započeti u listopadu  2021. godine. Sve informacije zainteresirani mogu dobiti na danima otvorenih vrata koji će  se održati u subotu 11.9. od 10 do 12 sati u Dječjem kreativnom centru (bivši Pionirski  dom), na broj telefona 095 52 22 505 ili putem maila teatar.naranca@gmail.com.  

Rad Dramskog studija koncipiran je u tri dobne skupine:  

– Niži razredi osnovne škole 

– Viši razredi osnovne škole 

– Srednjoškolci i studenti 

Dramski studio Teatra Naranča djeluje već 9 godina te su programi prilagođeni svakoj  dobnoj skupini te imaju za cilj kod polaznika razvijati komunikacijske vještine, te  samopouzdanje u javnom nastupu, ali i u izgradnji karaktera i razvijanja mlade osobe.  Također se razvijaju vještine društvene interakcije te osjećaj za timski rad. 

Želja nam je u radu poticati mlade da se uključe u razne kreativne procese koji će im služiti u  životu bavili se oni kasnije glumom ili ne. Osvještavanje samih sebe i rad na sebi ključni su za  zdravo odrastanje i za poticanje kreativnosti. Kroz takav rad potičemo mlade na  razumijevanje i toleranciju, na odgovornost i disciplinu, na poštivanje različitosti i na  razvijanje sebe samih u kulturnom i umjetničkom smislu. 

Odgovori

Pin It on Pinterest