‘A-Bun-Dance #1 u Kotaču

U petak, 24. rujna 2021. od 18 sati do ponoći se u dvorištu Kluba Kotač održava ‘A-Bun-Dance #1’ u organizaciji udruge Seasplash i Heavy Duty Sound-a, događanje posvećeno dub glazbi i soundsystem kulturi, a tijekom koje će glazbu selektirati The Anunnaki Selektor, Bebe i domaćini Heavy Duty Sound.

Heavy Duty Sound oformljen je u ljeto 2020. godine iz ljubavi njegovih osnivača prema dub glazbi i kulturi. Osnivači HDS-a su, kako se sami nazivaju, mladi veterani koji već godinama žare i pale istarskom soundsystem, dub i drum and bass scenom: Igor Svećarovski Chiko, član poznatog Arboretum Kolektiva i Filip Macuka Italficio, aktivan i u Munchies Soundsystemu. Večeras premijerno predstavljaju prvo u nizu događanja u organizaciji Heavy Duty Sound-a, a slušat će se glazba od rootsa do futurističkih dubova iz 3000. godine te publika može očekivati uzbudljivo putovanje kroz soundsystem povijest. Pojačanje tijekom večeri su im lokalne snage The Anunnaki Selektor i Bebe sa svojim dub setom.

Događanje se održava na otvorenom uz pridržavanje aktualnih epidemioloških mjera za događanja do 100 posjetitelja. Događaj se provodi u sklopu glazbenog programa Muzikament@Kotač. Aktivnosti kluba i studija Kotač sufinancirani su sredstvima Ministarstva kulture i medija, Zaklade Kultura Nova, Istarske županije i Grada Pule.

Odgovori

Pin It on Pinterest