Privremena regulacija prometa na dijelu Rakovčeve i Vukovarske ulice

Za potrebe građenja građevine stambene namjene, trgovačkom društvu Primus Stanogradnja d.o.o., Zagreb, odobreno je uvođenje privremene regulacije prometa na dijelu Rakovčeve i Vukovarske ulice. S radovima izvođač planira započeti sutra,  a rješenje je izdano za vremensko razdoblje do 15. lipnja 2022. godine.

Privremena regulacija prometa na terenu naznačit će se fazno (faze I, II, III i IV) sukladno prometnom elaboratu.

Za vrijeme izvođenja prve tri faze koristit će se dio nogostupa, dok će se za vrijeme izvođenja posljednje faze koristiti dio prometne trake i nogostupa.

Tijekom odvijanja radova prve dvije faze u Rakovčevoj i Vukovarskoj ulici bit će postavljeni znakovi radova na cesti, suženje kolnika i ograničenje brzine. Pješački promet bit će preusmjeren na suprotnu stranu nogostupa u odnosu na radove.

U fazi III semaforske lanterne bit će prekrivene za vrijeme naizmjeničnog propuštanja vozila, prilikom izlaza teških teretnih vozila iz gradilišta, te će se promet usmjeravati ručnom regulacijom.

Posljednja faza uvest će se isključivo prilikom zauzimanja javno prometne površine, odnosno prometne trake na dijelu Rakovčeve ulice, za potrebe kratkotrajnog parkiranja teških teretnih vozila, koja nisu u mogućnosti ući u gradilište.

Mole se svi sudionici u prometu na dodatan oprez i poštivanje privremene regulacije prometa.

Odgovori

Pin It on Pinterest