Promocija kalendara „Ne ću ben, sad je ura“

Na konferenciji za medije u pulskom Max City Pula, danas je Klub Gea Pula predstavio kalendar „Ne ću ben, sad je ura“ za 2022 godinu mlade autorice Adrijane Radolović Rajko, koja već drugu godinu zaredom osmišljava Gein kalendar. Osim predstavnica Kluba Gea Pula, autorice Adrijane Radolović Rajko, medijima su se obratili i predstavnici centra Max City Pula, pokrovitelja ovogodišnjeg kalendara. Direktor Stevan Muidža i voditeljica marketinga Loreta Boneta. Direktor Muidža napomenuo je da dugi niz godina centar pomaže Klubu Gea s obzirom da su prepoznali važnost programa podrške koji Klub Gea pruža oboljelima.

Kalendar je osmišljen u duhu Ružičastog mjeseca s ciljem podizanja svijesti o važnosti redovitih preventivnih pregleda i samopregleda dojki pod ovogodišnjim sloganom Kluba Gea Pula „NE ću ben, sad je ura!“.

Adrijana Radolović Rajko, mlada mama, žena, odgojiteljica u dječjem vrtiću, osoba puna ljubavi i životne radosti, osmislila je kalendar namijenjen svim ženama ali i muškarcima da ih podsjeti koliko je važno iskoristiti svaki trenutak života za ispunjenje snova i želja. Sad je ura za voljeti sebe, a voljeti sebe znači i brinuti o svom zdravlju jer je ono najveća vrijednost koju imamo i omogućava nam da živimo život kakav želimo. Stoga ne zaboravi na pregled. Ne ću ben, sad je ura!

Sad je ura…

Zatvori oči i duboko udahni,

Stisni me za ruku i hrabro kreni.

Dok zajedno kroz život koračamo,

Ne boj se ničeg, mi živjet ćemo odvažno.

Nek misle da smo ludi, dok na kiši plešemo,

Dok smijemo se glasno i još glasnije jecamo.

I suze i smijeh, sve smo to mi.

Hrabri i odvažni, prestrašeni i nemoćni.

Zatvori oči i duboko udahni,

Ne čekaj ni sekunde, sad je vrijeme za živjeti!

Ne ću ben, sad je ura!

Adrijana Radolović Rajko

Stihovima na naslovnici kalendara mlada je autorica potaknula žene da se bore za svoje snove, da žive život punim plućima, uživaju u svakom trenutku. Upravo je sreća i život bez stresa i negativnih emocija jedan od preduvjeta zdravlja.

Kalendar je tiskan uz pokroviteljstvo Max City Stoja koji su u tu svrhu donirali Klubu Gea Pula 5.000 kn, te bez ove donacije ne bi bilo moguće tiskati kalendar. Grafički dizajn i tisak kalendara potpisuje i donira Klubu Gea Tiskara Digi-color iz Pule.

Mladi ljudi velikog srca: Marita Berleković, Goran Paus, Gorica Paus, Lorena Juričević -Tominić, Martina Žgrablić, Karlo Siljan, Andrea Catela, Paolo Catela, Katia Gortan, Ervin Gortan, Tajana Radanović Manuela Radolović, David Radolović i dijete Ella Radolović spremno su se odazvali inicijativi mlade autorice i pozirali kako bi Gea i ove godine imala poseban kalendar s fotografijama iz kojih pršte emocije. Nije lako stati pred objektiv fotoaparata znajući da će na fotografijama kalendara ući u domove brojnih obitelji. Stoga im autorica kalendara članice Kluba Gea Pula od srca zahvaljuju.

Kalendar, putem kojeg će Klub Gea Pula prikupljati donacije za svoj rad u skopu humanitarne akcije „Pregledom do osmijeha“ bit će dostupan tijekom predstojećeg vikenda od 11-13 sati i od 16-18 sati na info punktu, razina 0 u Max City-u, a građani svoj primjerak mogu nabaviti u prostorijama Kluba u Nobileovoj 1 u Puli, kao i narudžbom na info@geapula.hr.

Rak se može dogoditi svakome i nažalost statistički podaci pokazuju da će svaka deveta žena Istri oboljeti od raka dojke. Godišnje u Istri oboli u prosjeku 128 žena, a njih 47 umire. 

Klub Gea Pula otvoren je za sve kojima je pomoć potrebna!

Za sva pitanja, informacije ili pomoć dostupni smo putem adrese e-pošte: info@geapula.hr i broja tel. 097 6298 221.

Više o svim programima podrške koje Gea Pula pruža, ali i savjete o pravima onkoloških bolesnika, video o samopregledu dojke, pronađite na internetskoj stranici www.geapula.hr 

NE „ću ben“, sad je ura!

Odvojite jednom mjesečno pet minuta za samopregled dojke!

Kako? Nauči na www.geapula.hr.

Brini se o svom zdravlju, jedi zdravo, budi fizički aktivna, izbjegavaj alkohol i duhanske proizvode, BUDI SRETNA!

Odgovori

Pin It on Pinterest