Manifestacija Domaće je Domaće uskoro u Puli!

Udruga branitelja proizvođača Panonija donosi u Pulu izložbeno-prodajnu manifestaciju pod nazivom Domaće je domaće od 18. do 23. listopada 2021. godine na Trgu 1. svibnja pored zgrade centralne pulske tržnice.

Panonija donosi bogatu ponudu slavonskih proizvoda: od domaćeg meda, raznih sireva, voćnih rakija, suhomesnatih proizvoda kao i slavonske tradicionalne rukotvorine ili suvenire.

Udruga branitelja proizvođača Panonija okuplja branitelje i članove njihovih obitelji koji imaju registrirane OPG-ove, obrte, društva ograničene odgovornosti, udruge, zadruge, kućne radinosti, a prije sedam godina udružili su se radi zajedničke promidžbe i prezentacije autohtonih slavonskih proizvoda. Ova udruga nudi uglavnom proizvode koji su karakteristični za Slavoniju i Baranju. Članovi udruge su sudjelovali u Domovinskom ratu, a nakon rata zasukali rukave i tako nastavljaju doprinositi društvenoj zajednici u ovima teškim i kriznim vremenima.

Udruga Panonija pokrenula je vrlo uspješne i posjećene projekte kao što su: Dani Slavonije i Sajam slavonskih proizvoda, Domaće je Domaće, Zeleno i Plavo, te je po tim manifestacijama i postala prepoznatljiva diljem Hrvatske.

Odgovori

Pin It on Pinterest