GUCCI ZA PO KUĆI (A KADA NEMA NOVACA ONDA TE ŽENA MOŽE I ZATUĆI)

Piše: Sonja Sabol

Biti Sugar Daddy nije lako, nije lako ni poznatim i uspješnim muškarcima što moraju štancati lovu kao da su bankomat ali jebiga, to je kad oženiš ženu koja voli Gucci za po kući. No kada nestane novčića, ljubav pobjegne kroz prozor a doma je samo Gucci, onda te žena može i zatući.

Lova i ženski spolni organ drže svijet od pamtivijeka, činjenica koja nikada neće otići u ”zastaru’. Na muškarcima je da biraju i dobro odaberu svoju dozrelu ili nezrelu voćkicu. Kada je riječ o muškarcima i ženama dvije stvari ih spajaju i razdvajaju a to su upravo novac i vagina. Novac je moć ali ne i sloboda. 

Žene se općenito vole dobro oblačiti, vole krpe, obuću i modne dodatke, međutim klasificirane kuje vole da je sve skupo i iznad svega vole da im je muškarac moćnik jer same nisu sposobne izgraditi carstvo. Rijetko koja žena može vladati sama jer vlast određuje novac.

Danas i nekad, sasvim je svejedno oduvijek je bilo većine žena koje sjede u baru i gledaju okolo naokolo lovatore… Nebitno jesu li oni ružni, debeli, ćopavi, bitno je da imaju love. 

Kada pogledamo statistiku rastava, velika većina njih se rastavlja ne više nakon 7 godine braka koja se smatra prijelomnom, već nakon 3 ili 4 godine, pa čak i bračni parovi koju su zajedno po 20 -tak godina posežu za rastavničkim papirom. Uredu, takve bračne parove smatramo skladnim parovima iako svatko -svakome dopizdi…

Ipak, kada se novac iz sefa potroši, bračna voćkica odluči pobjeći brzinom munje a starac ostane sam ili ju u svađi izbaci van, bez gaćica i pokojeg nakita. Klišej ? Ne bih rekla, svatko dobije što zasluži. Takve bolesne opsesije novcem prouzrokovane željom da žena ima više, jesu za osudu ranga bljuvotine. 

Koliko mladih cura, rekla bih prvotno grdosija a kasnije ljepotica završi s nekim starcem ili debelim krkanom. Te žene spavaju s njima, starci sline po njima i kao oni ” vode ljubav”. Redom mafijaši, ugledni moćnici koji peru lovu preko državnog proračuna i na račun sirotinje. 

Silikoni, fileri, podizanje guze, botox, novi zubi… Sve to keširaju muškarci koji vole Gucci za po kući baš kao i njihove žene koje su pronašli doslovno na cesti… Čak je i Julia Roberts u filmu ”Zgodna žena” bolje prošla nego sve ove žene koje to rade boreći se za sebe. 

Nažalost ima i žena koje sve ulažu samo u izgled kako bi privukle pažnju, dobro se udale. Gucci je super ako same zaradite novac, lijepa žena je lijepa onoliko koliko je pametna, sve ostalo je  totalno bez veze, degradirajuće i ogavno. 

Do Gucci-a prvo treba doći, što znači prvo se treba svući a kasnije kada nestane svega, luksuza i sjaja svatko ode na svoju strane hotela ili motela. Prema tome žene krenite se educirati, ulagati u svoje znanje a ne samo u izgled, jer od izgleda voštanih figura, lutki za seks koje se mogu naći na Jeftinije hr. nema ništa.

Postoje kreme, hrana bez unosa mesa, vježbe i sve ostalo što je potrebno za dobar izgled kože i lica, postoji i nemarkirana odjeća ali trebate se naučiti oblačiti kao dive a ne Trash seljanke. Postoji i vokabular i bonton koji će Vas dovesti do mnogih saznanja kako je učenje veoma bitno. 

Ne mogu ja nekoga učiti da on voli prizemljenost i dobrotu kad voli umišljenost i lovu. Ali zar jednoj ženi nije ljepše da joj priđe jedan odvažan Rus ili Beograđanin pa kaže ” Bre lepoto.” Pa barem da imate lijepe gene ako želite djecu a ne da vam djeca liče na karikature. Sve ono što operirate vaš maleni embrij neće imati. 

Muški rod, hm… Njima nemam ništa za dodati osim one mudre, kako sijete tako ćete na kraju žnjeti.

Odgovori

Pin It on Pinterest