Održati će se 32. izdanje turnira Moja Ulica Moja Ekipa!

U četvrtak, 11. studenog 2021. godine u Komunalnoj palači održana je konferencija za medije na kojoj je najavljeno predstojeće 32. izdanje jednog od najvećih malonogometnih turnira u Hrvatskoj Moja Ulica Moja Ekipa Favbet 2021. koji će se održati od 12. do 26. prosinca 2021. godine. Konferenciji za novinare prisustvovao je gradonačelnik Pule Filip Zoričić, tajnik kluba Futsal Pula Goran Mihovilović i kapetan kluba Goran Urošević.

„Radujem se što ću kao gradonačelnik prvi puta biti gost na turniru koji je iznimno važan, ne samo za Pulu, već je prepoznatljiv po svojoj tradiciji i na nivou Hrvatske, a zbog svoje prepoznatljivosti i širine postao je dio identiteta grada.  Mi kao Grad pomažemo koliko možemo, ali siguran sam da će dogodite to postati redovna gradska priča što se tiče naše pomoći. Pozivam publiku da se odazove na ovogodišnji turnir držeći se svih važećih propisa i epidemioloških mjera. Lijepo je što mlađe kategorije sudjeluju na turniru i u tom kontekstu turnir mi je još draži“, rekao je gradonačelnik Filip Zoričić. Ujedno je zahvalio Futsal klubu Pula na promociji zdravog života kroz sport koji i Zoričić kao gradonačelnik želi promovirati u svakom segmentu.

Nakon što prošle godine turnir nije održan, ove godine organizatori su ga uspjeli aktivirati sa željom da se ponovno, makar u manjem broju, okupe u pulskom Domu sportova Mate Parlov.

Turnir će se odigravati u 4 dobne kategorije, od U-11 do veterana

Tajnik kluba Futsal Pula Goran Mihovilović izvijestio je kako po sadašnjim najavama imaju 27 ekipa u kategoriji U-11 te 27 ekipa U-15, ukupno 54 ekipe djece u Puli ujedno naglasivši kako će klub učiniti sve da djeca budu sigurna, da uživaju na turniru i da još jedna generacija zbog pandemije ne propusti turnir.

„Ponosni smo što smo postali najveća sportska manifestacija u regiji. Prilagodit ćemo se svemu i smatram najvažnijim da se turnir održava. Prijave kreću od ponedjeljka, 15. studenoga na 098 406 658, na e-mail kluba: futsal.pula@gmail.com ili putem Facebook stranice i traju do subote, 4. prosinca, a izvlačenje će se održati u ponedjeljak, 6. prosinca. Turnir započinje u nedjelju, 12. prosinca“, najavio je Mihovilović.

Kapetan kluba Goran Urošević pozvao je gledatelje svih dobnih skupina da dođu na turnir i podrže ga u što većem broju.

Turnir će se održavati uz sve odredbe, koje će organizatoru izdati Stožer, kako bi se ljubiteljima malog nogometa omogućilo uživanje na najvećoj sportskoj manifestaciji naše regije. Također očekuju i dozvoljeni broj gledatelja koji će moći pratiti utakmice.

Na ulazu u Dom sportova Mate Parlov organizirat će i Covid testiranje jer će ulaz za momčadi i za gledatelje biti moguć uz Covid potvrde.

Odgovori

Pin It on Pinterest