Ljubav među knjigama i ljubav na filmu

Ovogodišnja suradnja Sajma knjige u Istri i Javne ustanove Pula Film Festival realizira se pod programskim nazivnikom Ljubav za sva vremena. Nadovezujući se na temu “Ljubav” predstojećeg, 27. Sa(n)jam knjige u Istri, prvi put u Kinu Valli prikazat će se poznata romantična trilogija Richarda Linklatera. 

Filmovi će se prikazivati od 16. do 18. studenog i u suradnji sa zagrebačkim Kinom Tuškanac. Trilogija započinje 16. studenog u 19 sati s projekcijom filma Prije zore(1995.), pričom o slučajnom susretu muškarca i žene koji zajedno provedu jednu večer, a nastavlja se devet godina kasnije u filmu Prije sumraka (2004.) u kojemu raspolažu sa samo sat zajedničkog vremena. U posljednjem dijelu, Prije ponoći (2013.), susreću se s izazovima zajedničkog roditeljstva ali i s preispitivanjem vlastitih odluka.   

Ovim povodom upitali smo Puležane: glumicu Dijanu Vidušin i glumca Vedrana Živolića što njima znači ljubav na filmu i popularna Linklaterova filmska trilogija. Njihove video-poruke publika će imati prilike čuti na otvorenju programa Ljubav za sva vremena u utorak, 16. studenog u 19 sati, neposredno prije projekcije prvog filma.

Nadovezujući se na promocije knjiga i okrugle stolove ova svevremenska filmska priča proširit će i zaokružiti Sajamsku diskusiju o Ljubavi koja će se od 19. do 28. studenog održati u kompleksu bivše tvornice Arena trikotaža.

Cijena ulaznice iznosi 10,00kn po projekciji.

Odgovori

Pin It on Pinterest