Otvorene prijave za sudjelovanje u Info danima za udruge u Istri!

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva i ove godine organizira tradicionalne Info dane od 22. studenog do 26. studenog 2021. godine. Info dani namijenjeni su svim organizacijama civilnog društva, javnim i privatnim ustanovama, jedinicama lokalne i regionalne uprave i samouprave, te ostalim zainteresiranima sa ciljem što boljeg informiranja o aktualnim temama i novostima iz područja civilnog društva, edukacije te stvaranja  partnerstva i novih razvojnih prilika.

Petodnevni program pružit će svim zainteresiranima niz besplatnih predavanja, radionica i okruglih stolova koje će voditi stručnjaci iz pojedinih područja. Ovogodišnje teme edukacija doista su raznovrsne: ESF+, Izmjene i dopune Uredbe, ABCda za udruge, aktivno građanstvo, sindrom burnouta kod aktera OCD-a, izrada lean platna društvenog poduzeća te priprema javne politike za podršku i poticanje društvenog poduzetništva, brendiranje neprofitnih organizacija i suradnja udruga s medijima, a održati će se i promocija knjige „Socijalna ekonomija i socijalno poduzetništvo“ autora Danijela Baturine i Zdenka Babića. Edukacije će voditi niz stručnjaka: Igor Juričić i Ivana Jugovac, Helga Možé, Aleksandra Lera i Tihana Fontana, Sanja Matijaš, Stjepan Mikec, Muamer Mujević i Marijeta Matijaš.

Za sudjelovanje je potrebno ispuniti Google obrazac, a cijeli program Info dana za udruge 2021. možete pogledati na web stranicama Zaklade Istra. (www.civilnodrustvo-istra.hr).

Više informacija na: 052/212-938 ili zaklada@civilnodrustvo-istra.hr.

S ciljem sprječavanja širenja pandemije koronavirusa – COVID 19, Info dani održati će se online, putem aplikacije ZOOM.

Odgovori

Pin It on Pinterest