EKSKLUZIVAN INTERVJU – KRISTINA KIJA KOCKAR, INAT KAO VOLJA USPJEHA

Piše: Sonja Sabol

Kristina kockar, poznatija kao Kija, srpska je pjevačica i TV ličnost.

Bila je pobjednica prve sezone srpskog reality showa- Zadruga. 

Pjesma ”Amorova strela” je pjesma u kojoj se mogu naći mnoge žene… Kija kako se ti danas osjećaš i što tebi znači ova pjesma?

Tu pesmu zaista mnogi vole i pevaju uvek zajedno sa mnom. Naći će se i kao bonus track na mom novom albumu zajedno sa novim pesmama. 

Ta pesma je izašla baš na Dan zaljubljenih i nekako sam pečatirala da posle uvek izbacujem nešto na taj dan. Mislim da taj etno zvuk sa modernim aranžmanom je najviše privukao pažnju. Znači mi puno jer znači mojoj publici. 

Uskoro nam se bliži nova godina, čeka li te dosta obaveza sljedeće godine?

I previše. Najviše sad pred Ng zbog albuma, pravim nešto privatno svoje . Posle Ng imam i još jedan projekat koji tek treba da se najavi , pa i festival Beovizija, još jedan zanimljiv duet. Sada sam previše opterećena ali držim se. 

Hrvati vole vašu scenu, pogotovo ja… Jednostavno ste drugačiji od nas, mislite što kažete, proživite emociju i idete dalje, narod je drugačiji. Kako ti doživljavaš Srbiju?

Ja volim vašu scenu. I Hrvati vole mene. Svaki nastup je vau od Splita, Zagreba, Virovitice. Devojke prelepe. Milion poruka dobijam upravo iz Hrvatske i posle Srbije najviše pratilaca na Instagramu imam baš iz Hrvatske. A što se tiče Srbije, očigledno je da uvek mislimo da je komšiji trava zelenija ali nije ni nama lako. Jesmo malo vatreniji, Beograd jeste metropola i tu se sve dešava i napreduje sve više i više pa dosta Hrvata pa i ostale nacije dolaze ovde za slavom, provodom, uspehom, pa i zbog ljubavi. Što se tiče muzike, mi imamo milion žanrova koji su vatreni, dok je vaša muzika lagana, pogotovo sa primorskog dela. Moj otac je bio velik fan Olivera Dragojevica i svaki put kad čujem pesmu ”Trag u Beskraj”, ja se rasplačem. 

Što si tijekom ovih godina naučila kada je riječ o javnom poslu koji itekako utječe na privatni život?

Da ga ne mogu imati. Ili da ga imam ali samo u medijima. Non stop izmišljaju gluposti i verovali ili ne ali ljudi zaista poveruju u to. Napišu da imam dečka, pa čak i ja moram da uđem na vest da vidim o čemu se radi jer nisam obaveštena za dečka. 

Što za tebe znači ljubav?

Lojalnost i zauvek. I u dobru i u zlu. 

Gdje najviše odlazi tvoja snaga, predanost i volja?

Nekad na loše ljude, što mi je greška. Trenutno na album i spotove, na rad. 

Vidi se da si sretna i da energija u tebi gori kako bi dominirala! Vidljiva je satisfakcija privatno i poslovno. Što ti kažeš?

Neki inat se probudio u meni. Ne dam lošim komentarima da me slome jer nikom nisam ništa loše učinila. Zato sam postala svesna sebe i to je najvažnije. Moraš sam sa sobom da budeš u ravni, ne može ti ni novac, karijera a ni neki emotivni partner pomoći ako sam sebi nisi na prvom mestu. Pod tim mislim da vodiš računa o mentalnom, fizičkom i emocionalnom zdravlju. 

Iako živimo u eri brzog i žestokog, svjesni smo što nam je jedini lijek, to je ljubav. Kristina je svjesna sebe, isto tako zna što želi od života i što može ponuditi zauzvrat drugoj osobi kada je riječ o ljubavi.

Kiju najviše pamtim iz Zadruge i upravo zbog toga želim joj ”dozer” prave ljubavi, velikog uspjeha, ogromne motivacije i volje za svaki korak u ovom vremenu.

Kako bi rekli naši susjedi … 

KIJA BRE, RAZVALI SLEDEĆU GODINU! 

Odgovori

Pin It on Pinterest