Izvođenje prekopa na dijelu ogranka Lakvere, Gortanovoj ulici te Ulici Vergarola

U svrhu izgradnje priključka vode za stambenu građevinu, trgovačkom društvu Vodovod Pula d.o.o. odobreno je izvođenje građevinskih radova unutar građevine nerazvrstane ceste uz prethodno uvođenje privremene regulacije prometa na dijelu ogranka Lakvere. Odobrenje je izdano za vremensko razdoblje od 17. do 22. prosinca 2021. godine.

Nadalje, prekop će se vršiti i na dijelu Gortanove ulice radi izgradnje priključka na javni sustav sanitarne odvodnje za građevinu stambene namjene. Podnositelju zahtjeva, trgovačkom društvu Pragrande d.o.o.,  odobreno je izvođenje radova u vremenskom razdoblju od 20. do 23. prosinca 2021. godine.

Istom trgovačkom društvu odobren je i novi produžetak vremenskog razdoblja za izvođenje građevinskih radova u Ulici Vergarola, od 19. do 21. prosinca 2021., a sve u cilju završetka radova izgradnje priključka na javni sustav sanitarne odvodnje građevine stambene namjene. Naime, tijekom izvođenja radova na priključenju naišlo se na instalaciju infrastrukture HEP-a i TK mreže što je onemogućilo završetak radova u planiranom roku.

Na navedenim lokacijama bit će na snazi privremene regulacije prometa, te se upućuje sudionike u prometu na dodatan oprez i poštivanje prometne signalizacije.

Odgovori

Pin It on Pinterest