Tijekom idućeg tjedna zanimljive predstave u INK!

Reprize dramsko-plesne predstave za djecu RUŽNO PAČE na rasporedu su:

u srijedu 19., u četvrtak 20. i u petak 21. siječnja u jutarnjim terminima i to u 9:30 i u 11 sati, te izvedba u poslijepodnevnom, „obiteljskom“  terminu, u četvrtak 20. siječnja u 18 sati.

 Andrea GOTOVINA  po motivima Hans Christian Andersena

REDATELJICA i KOREOGRAFKINJA: Andrea Gotovina

IGRAJU: Mark MARIĆ, Noa PAVLINOVIĆ, Michelle SALOME KURSAR

Anika PAVLINOVIĆ, Geo PETROVIĆ, Lucas  ANGELINI, Nika GORČKI, Lina ŠURAN, Saša MARKOVIĆ, Zora CVIJANOVIĆ, Vito FLORIČIĆ, Rina RENIER, Katja HONOVIĆ, Lucia OSTOJIĆ VITJUK, Noah CVIJANOVIĆ, Lena DEVEDŽIĆ, Lucija RADOLOVIĆ, Matea KONTOŠIĆ, Petra MOHOROVIĆ, Tereza MIŠAN

Luka  MIHOVILOVIĆ: glas pripovjedača

„Ružno pače“ danskog autora Hans Christian Andersena poznato je diljem svijeta. Nevolje i patnje malog labuda koji se greškom izlegao u pačjem gnijezdu simbol su neprihvaćanja i predrasuda naspram drugačijeg. Sve što je drugačije budi neprijateljstvo, a u svijetu gdje ne postoji razumijevanje za one koji su posebni nije lako funkcionirati.

Na samom početku Ružno pače biva omalovažavano na razne načine i zlostavljano te otjerano sa seoskog imanja. Odlaskom u nepoznat svijet Ružno pače susreće se s brojnim nevoljama i izazovima ali i vlastitim postignutim uspjesima.

U ovoj predstavi, na dinamičan način dramskim i koreografskim elementima isprepliću se događaji, emocije i stanja malog labuda.

UZRAST: 3+

Trajanje:  45 minuta

U subotu 22. siječnja na rasporedu je predstava ČELIČNE MAGNOLIJE  iz programa „Zajc u INK“.

AUTORI: Robert HARLING

REDATELJICA: Renata CAROLA GATICA

IGRAJU: Judita FRANKOVIĆ BRDAR/Jelena LOPATIĆ, Ivna BRUCK/Romina TONKOVIĆ, Biljana LOVRE, Aleksandra STOJAKOVIĆ OLENJUK/Ana MARIJA BRĐANOVIĆ, Leonora SURIAN POPOV, Olivera BALJAK

Dramatična i komična, emotivnija no što očekujete, predstava je to koja slavi podršku i poticaj žene ženi, veze između prijateljica, majki i kćeri. Recepti, savjeti i tračevi, smijeh, želje i snovi, teška vremena – sve to prolaze zajedno, a najlakše je te trenutke podijeliti u frizerskom salonu gdje je radnja smještena. U pametnim, živopisnim dijalozima punim dosjetki i obrata, ove žene nisu plitke i nisu karikature, one su jake, stvarne ličnosti s mnogo slojeva, a pratimo ih kroz dulji vremenski period. U drami nastaloj prema istinitoj priči nema muških likova, no stalna su tema razgovora, a Harlingtonove junakinje su „magnolije“ različitih godišta i socijalnih statusa kao što je i publika koju iščekujemo u gledalištu.

 Trajanje: 100 minuta

Odgovori

Pin It on Pinterest