U Puli ukradena dva vozila, oba sudjelovala u nesrećama!

Foto: ilustracija

Policijski službenici utvrđuju okolnosti obje krađe vozila te provode kriminalističko istraživanje nad osobama koje su se udaljile nakon nesreće na pulskoj rivi

Na području Pule jučer su otuđena dva automobila te su oba pronađena, nakon što su sudjelovala u nesrećama.

Oko 15.20 sati policija je zaprimila dojavu da je automobil Golf srušio stablo i zid u dvorištu kuće u Labinskoj ulici, nakon čega je vozač pješice napustio mjesto događaja. Materijalna šteta, koja je nastala 55-godišnjem vlasniku kuće, procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Policijski službenici utvrdili su kako je Golf ranije u danu otuđen u Industrijskoj ulici te da je 56-godišnji vlasnik vozilo odjavio, a da je nepoznati počinitelj na automobil postavio nepripadajuće registracijske oznake i stavio ga u pogon.

Drugo vozilo otuđeno je u poslijepodnevnim satima u Koparskoj ulici. Riječ je automobilu Toyota, pulske registracijske oznake, 59-godišnjeg vlasnika. Vozilo je pronađeno na pulskoj rivi oko 18.20 sati, nakon što je vozač počinio nekoliko prometnih prekršaja i udario u stablo, a potom je napustio automobil zajedno s još dvije osobe.

Policijski službenici zadržali su na mjestu događaja jednog maloljetnika, a tijekom noći pronađene su i druge dvije maloljetne osobe. Policijski službenici će danas nad njima provesti kriminalističko istraživanje.

Odgovori

Pin It on Pinterest