Od 14. do 20. veljače održati će se 15. tjedan psihologije

15. Tjedan psihologije u Hrvatskoj održati će se od 14. do 20. veljače 2022. Kroz različita događanja i aktivnosti psihologa i psihologinja diljem naše zemlje, a u organizaciji Hrvatskog psihološkog društva.

Tjedan psihologije okuplja veliki broj kolegica i kolega koji su pokazali entuzijazam i motivaciju da psihologiju približe i predstave zajednici te da pokažu svu širinu uključenosti psihologijske teorije i prakse u život pojedinca i zajednice. Slogan ovogodišnjeg Tjedna psihologije je – Čuvajmo (mentalno) zdravlje!

Društvu psihologa Istre iznimna je čast najaviti više od 62 različite aktivnosti u 10 dana, koje su prijavljene u Istarskoj županiji. To su razne radionice, predavanja, savjetovanja, okrugli stol, članci u novinama te nastupi na radijskim postajama.

15. Tjedan psihologije u Istri započinje otvaranjem izložbe u Pazinu 10. veljače u Rock Kaštelu, s početkom u 14 sati.

Izaberite: uživo, online ili putem medija. Za sve aktivnosti potrebna je prethodna prijava pa vas pozivamo da proučite priloženi program i izaberite svoju aktivnost (ili više njih).

Sadržaj:

  • 23 termina za besplatno savjetovanje građana i građanki
  • 22 predavanja i radionica online i uživo za zajednicu
  • više od 17 medijskih nastupa i gostovanja

U Tjedan psihologije uključeni su i članovi i članice Sekcije za psihologiju rada i organizacijsku psihologiju sa svojim online aktivnostima na 11. konferenciji “Psihologija za gospodarstvenike”, koja se održava 18. i 19.02.2022. u sklopu projekta “Rijeka psihologije”.

Sva događanja u 15. Tjednu psihologije za publiku su besplatna!

Odgovori

Pin It on Pinterest