Veliko srce za malo srce

Jelena Vuković i A.K. Spektar pružili podršku povodom tjedna za sve sa prirođenim srčanim greškama.


Hrvatska Paraolimpijka Jelena Vuković i njen klub A.K. Spektar Pula kao i ekipa iz Zajednice sportova Primorsko Goranske županije šalju svoja velika srca podrške za mala srca.


Svjetski je tjedan prirođenih srčanih bolesti. Udruga Veliko srce malom srcu obojala je ove dane veliki rotor u Puli u crvenu boju, a pridružit će mu se i pulski Divovi dizalice 12. i 13.02.Svijetlit će za svu djecu i za sve odrasle s prirođenim srčanim bolestima koji su se izborili za život, kao i za one koji nisu više s nama, ali su u našim srcima.U subotu, 12.02.2020. od 10-13:30h možete nas posjetiti na štandu na pulskoj Tržnici gdje ćemo promovirati rad Udruge uz propisane epidemiološke mjere.

Naša paraolimpijka Jelena Vuković i Kickboxing klub “Budokai”  Rovinj doći  će ohrabriti malene da se bave sportom.

U Tršćanskoj ulici u Puli od 10.02. bit će izložen ovogodišnji jumbo plakat Udruge Veliko srce malom srcu.Svi ste dobrodošli i hvala u ime malih i velikih srca.

” Potrebna je podrška svima malima i velikima, pogotovo onima koji zbog zdravstvenih razloga imaju neka ograničenja. Mislim da svatko od nas ima priliku pokazati što može uz stručnu podršku, jer za svakoga postoji bar neka grana sporta s kojom se može baviti, u skladu sa svojim mogućnostima.Zato smo se odlučili posebno odazvati i podržati ovu akciju, i dati svoju podršku udruzu Veliko srce za malo srce na čelu sa dr Kristinom Đuherić predsjednicom Istarske podružnice udruge.Odazovite se i podržite rad udruge.” – rekla nam je Jelena Vuković

Odgovori

Pin It on Pinterest