22 – godišnjak pijan prouzročio prometnu nesreću pa fizički napao dva muškarca

Zbog prouzročenja prometne nesreće u pijanom stanju i drskog ponašanja, policija je prekršajno prijavila 22-godišnjaka.

Jučer, 10. veljače oko 20.45 sati u Stankovićevoj ulici u Puli dogodila se prometna nesreća u kojoj nitko nije ozlijeđen, ali je nastala materijalna šteta. Nesreća se dogodila kada je 22-godišnjak pod utjecajem alkohola od 1.45 promila upravljao automobilom Mercedes, pulskih registracijskih oznaka, parkirališnim prostorom.

Vozač je u jednom trenutku započeo vožnju unatrag, bez da se prethodno uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za sebe i druge sudionike u prometu te je zadnjim dijelom automobila udario u zadnji dio automobila Citroen, pulskih registracijskih oznaka, kojeg je parkirao 72-godišnjak.

Nakon što je prouzročio prometnu nesreću, vozač se udaljio kako bi podmirio nastalu štetu, no nakon što se vratio napao je, prvo verbalno, a potom i fizički,  72-godišnjaka i 32-godišnjaka,  pri čemu im je zadao više udaraca po tijelu. Ozlijeđenim muškarcima pružena je pomoć u pulskoj bolnici, gdje je utvrđeno da su lakše ozlijeđeni.

Protiv vozača se nadležnom sudu podnosi optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama te Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Odgovori

Pin It on Pinterest