Dječjem vrtiću PINOKIO iz Loborike odobrena EU sredstva za uslugu produljenog radnog vremena vrtića

Dječjem vrtiću PINOKIO iz Loborike odobrena su EU sredstva za projekt naziva „VRTIĆ ZA SUVREMENU OBITELJ“, prijavljenog na natječaj „Nastavak unaprjeđena usluga za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja“. Ravnateljica ustanove, Vesna Ušić, prisustvovala je svečanom potpisivanju i dodjeli Ugovora o sufinanciranju u Zagrebu, dana 23.12.2021. godine.

EU sredstva dodijeljena su za provedbu projekta naziva „VRTIĆ ZA SUVREMENU OBITELJ“ kojim je osigurana besplatna usluga produljenog radnog vremena vrtića. Uvođenjem usluge produljenog radnog vremena vrtića roditeljima se osigurava lakše usklađivanje poslovnog i privatnog života, dostupnost usluge, vremenska i financijska olakšica.

Osim besplatne usluge produljenog radnog vremena, projektom je osigurano opremanje vrtića kao i dodatne edukacije djelatnika vrtića u cilju povećanja kvalitete usluge. U produljenom radnom vremenu vrtića djeci se pruža kvalitetan program koji u poslijepodnevnom i večernjem terminu osigurava učenje engleskog jezika, likovne radionice i STEM program, a koji osiguravaju kvalitetnu pripremu za nastavak obrazovanja.

Usluga produljenog radnog vremena vrtića pruža se od ponedjeljka do petka, od 16 do 20 sati.

Sudjelovanje djece potpuno je besplatno te ovim putem pozivamo sve roditelje/skrbnike djece koji žele uključiti svoje dijete u uslugu produljenog radnog vremena da nam se obrate putem e-maila: dvpinokio1@gmail.com ili telefonski: 052 550 265.

Projekt se provodi u trajanju od 20 mjeseci, počevši od 15.10.2021. godine.

Ukupna vrijednost projekta je 769.577,20 kune. Intenzitet EU potpore iznosi 100%

Projekt je financirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.

Odgovori

Pin It on Pinterest