Poznati DJ i glazbeni producent Denis Goldin napravio je remix jedne od omiljenih pjesama legendarnih devedesetih godina “Mala ptica nebeska” Ivane Plechinger

Poznati DJ i glazbeni producent Denis Goldin napravio je remix jedne od omiljenih pjesama legendarnih devedesetih godina “Mala ptica nebeska” Ivane Plechinger. Pitate se otkuda ideja za remix “Mala ptica nebeska”? 

“Od kad sam počeo producirati elektronsku glazbu, ne prođe niti jedan intervju bez da me netko pita “kako to da netko tko je diplomirao na muzičkoj akademiji radi kao dj i producira elektronsku glazbu, kako to spajaš?”. Odgovor na to pitanje je uvijek isti, ljubav prema elektronskoj glazbi desila se devedesetih pojavom dance glazbe i od tad je sve krenulo. Kako je baš devedesetih “Mala ptica nebeska” bila hit pjesma odlučio sam joj za 2022. godinu dati novi sound i da odlična Ivana Plechinger “zarazi” i neke mlađe generacije kao što je i mene u srednjoj školi “, ispričao je Denis Goldin.

Denis Goldin je DJ, glazbeni producent i profesor u glazbenoj školi u Puli, već 11 godina oduševljava radijske top ljestvice diljem svijeta, te prestižnog Beatporta i Traxsource. Podržavaju ga neka od najvećih imena elektronske glazbe, njegove pjesme izvode Dj-i kao što su: Nicky Romero, Don Diablo, Ummet Ozcan, DubVision, Chuckie, Blasterjaxx, Moegan Page, Daddy’s Groove, twoloud, Cristian Marchi, Futuristic Polar Bears, Gabry Ponte, Bobina i drugi.

U posljednjih nekoliko godina u Hrvatskoj se istaknuo i kroz objavu službenih remixeva HR Top40 singlova raznih glazbenih imena kao što su – Detour, Ivana Kindl, Nina Badrić, Marko Tolja, Marin Jurić-Čivro, Boris Štok, pocket palma, Projekt… Nastupao je u velikim i prestižnim klubovima, te eventima poput Ultra Europe, Sea Star Festival Umag, Adria Summer Festival.

Remix je dostupan u radio i extended verzijama, a možete ga slušati i na svim streaming platformama.

Odgovori

Pin It on Pinterest