Odabrana nova predsjednica Kluba Gea Pula

Pulski Klub žena liječenih od karcinoma dojke Gea, na izbornoj Skupštini koja je održana  22. ožujka 2022. godine, izabrao je za novu predsjednicu mladu liječnicu Gaiu Božac. 

Kako doznajemo iz Kluba, vjeruju da će mlada liječnica svojim znanjem i stručnošću  doprinijeti da udruga nastavi pružiti sveobuhvatnu podršku ženama oboljelim od raka dojke  i ostalih malignih oboljenja. 

Nova predsjednica Kluba izabrana je na četverogodišnji mandat, a u njezinom radu  pomoći će joj članovi predsjedništva Loredana Šćulac, ujedno i tajnica druge, dr.med.  Mario Božac, onkolog i dosadašnja predsjednica Nataša Vitasović. 

Klub Gea mjesto je na kojem žene oboljele i liječenje od karcinoma i članovi njihovih  obitelji dobivaju potrebnu psihosocijalnu i savjetodavnu podršku kroz savjetovalište  onkologa, psihoterapeuta, farmaceuta i fitoterapeuta. Osim toga članovima je na  raspolaganju fizioterapeut koji vodi ciljanje medicinske vježbe i limfnu drenažu, viša  medicinska sestra koja vodi Fit grupu, trener joge i voditeljica kreativnih radionica. 

Sve informacije o radu Kluba mogu se pronaći na Internet stranici www.gea.pula.hr, gdje  se možete informirati i o pravima onkoloških pacijenata ali i putem videa naučiti kako  samopregledati dojke. Za dodatne informacije svakodnevno možete kontaktirati na broj  telefona: 097 6298221. 

Gea Pula jako puno truda ulaže u podizanje svijesti o važnosti preventivnih pregleda  kojima se rak može otkriti u ranoj fazi kada je izlječiv, te najavljuju da će i ove godine prvu  proljetnu subotu obilježiti Dan narcisa 2022. godine te tijekom ožujka provesti humanitarnu  akciju putem koje će se prikupljati sredstva za pomoć članicama koje se zbog bolesti i  dugotrajnog liječenja nalaze u teškoj financijskoj situaciji. 

Odgovori

Pin It on Pinterest