“Zone-X Imaginarium” – projekcija audiovizualnog umjetničkog rada udruge Armazonex

U petak, 25. veljače 2022. | 19 sati
Dnevni boravak Rojca

Udruga građana Armazonex i Savez udruga Rojca pozivaju vas na „Zone-X Imaginarium“, audiovizualno predstavljanje umjetničkog rada udruge Armazonex, Ilenie Grbac Knapić (vizuali) i Marka Grbca Knapića (audio), koje će se održati u petak 25. veljače, s početkom u 19 sati, u Dnevnom boravku Rojca.

Zone-X – nepoznato područje; Imaginarium – maštanje, skraćeno „Imaginarium X“; putovanje kroz nepoznato na koje vas vodi Armazonex obitelj, Ilenia i Marko, koji glazbom i videom predstavljaju svoje umjetničko djelovanje koje se proteže unatrag 15 godina i koje obuhvaća zajednički rad na međunarodnim, regionalnim i lokalnim događanjima kao što su „Book festival“ u Portugalu, „Solstice festival“ u Nizozemskoj, „MoDeM festival“ u Hrvatskoj, zatim brojna „Psygendering“ događanja u Puli i okolici, ali i još mnogo toga.

Publika će u Dnevnome boravku Rojca imati priliku pogledati premijeru videa „Zone-X Imaginarium“, a cijeli video će nakon premijere biti objavljen na Youtube kanalu „M.G.K. MUSICA“.

Događanje je organizirano uz pridržavanje svih propisanih mjera zaštite od pandemije koronavirusa. Za sudjelovanje potrebno je prijaviti se putem maila info.surojc@gmail.com, a publika je ograničena na 15 ljudi. 

Projekt „Zone-X Imaginarium“ provodi se uz potporu Upravnog odjela za kulturu i razvoj civilnog društva grada Pule.

Programi u Dnevnom boravku realizirani su sredstvima Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske, Zaklade Kultura nova i Grada Pule.

Odgovori

Pin It on Pinterest