Mladi na mreži – nagradni natječaj za najbolji DJ mix

Udruga za razvoj audio vizualne umjetnosti Metamedij iz Pule provodi projekt namijenjen učenicima srednjih škola – Mladi na mreži – koji nizom različitih programa educira polaznike te ih potiče na kreativno i umjetničko stvaralaštvo. Projekt adresira problem manjka motivacije i navika kod mladih za sudjelovanje u kulturno-umjetničkim programima, online edukacijskim programima te participativnim projektima koji omogućuju preobrazbu iz pasivnih konzumenata u aktivne stvaratelje, kritičare i komentatore. Ciljevi su povećanje socijalne uključenosti kroz suvremenu kulturu i umjetnost, poticanje participacije, osobnog razvoja i kvalitetnog provođenja slobodnog vremena putem korištenja novih medija i tehnologija, te unapređenje kreativnih i socijalnih vještina zahvaljujući zanimljivim i prilagođenim kanalima, platformama i formatima.

U ponedjeljak, 04. travnja 2022., otvoren je peti nagradni natječaj “Odabir najboljeg DJ mixa – Mladi na mreži” na kojega mladi u dobi od 16 do 25 godina mogu prijaviti najviše dva rada. Natječaj ostaje otvoren do 10. travnja. Za prijavu je potrebno poslati DJ mikseve, za koje je preporučljivo da ne budu duži od 30 minuta. Najpoželjnije je da miksevi budu u audio formatu u wav. ili flac, ali bit će uzeti u obzir i radovi pristigli u mp3 formatu. Natječaj nije žanrovski ograničen, a preferirani stil je urbana glazba. Po primitku miksa žiri će odabrati najbolje mikseve i objaviti ih na mixcloud profilu udruge Metamedij. Uz miks, poželjno je poslati popis pjesama s imenima remiksera, u slučaju da postoje. Također je nužno poslati i kraći CV/biografiju (s datumom rođenja i kontaktom) u kojoj prijavitelji odgovaraju na pitanja; Kada i zašto vam je došla želja za puštanjem glazbe?; Koji je prvi događaj na kojem ste nastupali kao DJ; Koje su vaše ambicije u glazbenom svijetu? Poželjno je poslati i fotografiju (sa slušalicama ili za DJ pultom) radi promocije. Miksevi se šalju na e-mail adresu mladinamrezi2021@gmail.com. Organizator će izabrati najbolji DJ mix u omjeru glasova 2:1. Dva glasa ima stručni žiri (Ivan Šugar, Marino Jurcan), a jedan publika. Glasati će biti moguće davanjem “lajka” za DJ mix koji vam se najviše sviđa u razdoblju od 12.04. do 17.04.2022. godine na Facebook i Instagram stranicama Organizatora. Dobitnici će biti objavljeni 18.04.2022. do 13 sati na službenoj Facebook, Instagram i web stranici Organizatora (www.metamedia.hr) i bit će nagrađeni s tri poklon bona u Svijetu Medija d.o.o. Prvo mjesto dobit će bon od 300 HRK, drugo 200 HRK, a treće 100 HRK. Više informacija o pravilima natječaja moguće je pronaći na www.metamedia.hr.

Više informacija moguće je dobiti na službenoj web stranici Udruge Metamedij (https://metamedia.hr/) te podstranici projekta (https://metamedia.hr/category/mladi-na-mrezi/).

Projekt “Mladi na mreži” provodi se od lipnja 2021. do lipnja 2022. godine. Vrijednost projekta je 463.988,06 kuna, od čega iznos od 394.389,85 kuna (85%) sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, dok je iznos od 69.598,21 kuna (15 %) sufinanciran iz Državnog proračuna Republike Hrvatske. Više informacija o EU fondovima moguće je pronaći na internetskim stranicama www.strukturnifondovi.hr ili www.esf.hr.

Odgovori

Pin It on Pinterest