Aminessovi chefovi održali kulinarsku radionicu studentima Visoke škole Aspira

Novigrad, 6. travnja 2022. –Aminessovi chefovi Željka Martić i Marko Botić prezentirali su studentima Visoke škole Aspira svoje znanje o pripremi tradicionalnog istarskog boškarina. Aminessova gastro radionica je održana u novigradskom Aminess Maestral Hotelu, a na radionici je sudjelovalo ukupno 19 studenata iz Zagreba i Splita, koji pohađaju studentski smjer Gastronomija.

“Ponosni smo što naši vrhunski chefovi imaju priliku mladim naraštajima prezentirati svoje bogato znanje te im prenijeti brojne savjete koje će im zasigurno pomoći u njihovom daljnjem radu. Svjesni smo činjenice kako je upravo mladima najpotrebnije iskustvo te kako se nalazimo u izazovnom periodu kada su mnoge mogućnosti ograničene, stoga smatramo naše prezentacije i edukacije mladima iznimno korisne“, izjavio je Damir Čekić, direktor hrane i pića Aminess hotela i kampova.

Suradnja Aminess hotela i kampova i Visoke škole Aspira seže od samih početaka osnivanja studija Međunarodnog menadžmenta u hotelijerstvu i turizmu. Aminess prepoznaje važnost edukacije i obrazovanja u turizmu te osim suradnje u nastavnom procesu i studentskoj praksi, Aminess i Aspira surađivali su i na brojnim drugim gastronomskim projektima poput Aminess Wine & Gourmet Nights te projektu David Skoko & chefs from ASPIRA. Aminess hoteli i kampovi mogu se pohvaliti bogatom gourmet ponudom, pri čemu je svakako naglasak na korištenju lokalnih namirnica.

“Aminess nam od početka daje savjete što očekuju od studenata na praksi. Uvijek smo otvoreni za sugestije i prijedloge vezano uz literaturu i nastavne planove i programe te nas veseli nastavak suradnje s Aminess grupacijom”, izjavili su ispred Visoke škole Aspira.

Brend Aminess već je dugi niz godina prisutan na tržištu, a od samog početka teži izvrsnosti u poslovanju. Usmjerenost na svakog gosta te ulaganje u zaposlenike i timski rad odlike su kojima se vode u Aminessu. Orijentiran prema stvaranju prijateljskih odnosa među svim svojim zaposlenicima te širenju i prenošenju znanja, Aminess nastavlja s projektima kojima utječe na poticanju izvrsnosti.

Odgovori

Pin It on Pinterest