„Dođi u grad! – Vieni in città!“ – produženi vikend uz bogat program

Tijekom produženog, Uskrsnog vikenda, na glavnom gradskom trgu Forumu od 14., 15. i 16. travnja od 18 do 23 sata te 18. travnja od 11 do 23 sata, održat će se predstavljanje vinara južne Istre. Eno program predstavit će vinari Vina Benazić, Diković winery, Kalavojna, Vina Marčeta, Vina Siljan, Memento Moris Winery, Teraboto, Dobran Vina i Vina Šegota kada će ponudit najpoznatije sorte vina, od Istarske malvazije, Terana, Muškata, Merlota, Cabernet Sauvignona do odličnih kupaža i brojnih nagrađivanih drugih sorti. U sklopu vinske pozornice posjetioci će moći kušati i kuhinju istarskih specijaliteta konobe Danijela iz Betige i fritule Hiže od Biškoti. Na Uskrsni ponedjeljak, u 19 sati, planiran je i popratni glazbeni koncert sastava Funbox. 

U četvrtak u 17 sati, u prostoru ECPD-a (iza Augustovog hrama) održat će se likovna radionica, pod vodstvom Renate Jelenić. Zainteresiranost za jednoipolsatnu radionicu potrebno je najaviti na e-poštu voditeljice renata.jelenic@yahoo.com. Najmlađi će se zabaviti u Parku grada Graza u 17:30 s Malim Birikininim teatrinom, odnosno predstavom za djecu „Mali princ“.

U petak u 17 sati na Portarati će se predstaviti sportski Judo klub Pulafit, a sat kasnije trg će zauzeti plesači i plesačice plesnog studija Saltatrix. Najmlađima je namijenjena radionice „Uskršnji kreativni nered“ koja će se održati u ECPD-u od 17:30 sati u organizacije Udruge žuti kišobran, a prijave se zaprimaju putem e-pošte iva@zutikisobran.hr.

Subotnji program tradicionalno započinje u jutarnjim satima, i to predstavom za djecu „Pobuna posade zubić“ Lutkarske udruge Puppeta, u Parku grada Graza, nakon koje slijedi sportski program. Od 11 do 14 sati Decathlon će osigurati fitness sprave, bučice, pilates lopte i uže za preskakanje. Radionica keramike održat će se u dva termina; od 10 do 12 i od 16 do 18 u ECPD-u.

U Parku Monte Zaro od 11 sati nastupat će Trio: Flauta, klarinet i klavir, a događaj će popratiti i ponuda pulskog Lokaliteta koji okuplja proizvode više od 40 domaćih OPG-ova.

Odgovori

Pin It on Pinterest