Završeni radovi na Šišanskoj cesti!

Šišanska cesta, prometnica kojom Pula rješava važan infrastrukturni projekt, od danas je puštena u promet, nakon što je krajem prošlog tjedna asfaltirana i nakon današnjeg postavljanja prometne signalizacije.

„Otvaranje rekonstruirane Šišanske ceste posebno je značajno za stanovnike Busolera, Šikića i Škatara koji će uvelike doprinijeti sigurnosti u prometu i kretanju pješaka kao i generalno podići kvalitetu života za građane“, rekao je gradonačelnik Pule Filip Zoričić.

Podsjetimo, za rekonstrukciju dijela Šišanske ceste s izgradnjom jednostranog nogostupa, javne rasvjete i oborinske odvodnje, nakon provedenog postupka javne nabave za izvođenje radova, s društvom Cesta d.o.o. sklopljen je okvirni sporazum u iznosu od 8,9 milijuna kuna bez PDV.

Cijeli projekt obuhvaćao je rekonstrukciju postojećeg kolnika na dionici Šišanske ceste u dužini od 670 metara, od priključka na postojeći nogostup u naselju Busoler do naselja Škatari s dva autobusna stajališta, izgradnju jednostranog nogostupa, oborinske odvodnje i javne rasvjete.

Odgovori

Pin It on Pinterest