Predstava “Korak po Korak” 10. svibnja u INK

U utorak, 10. svibnja 2022. u 20 sati na rasporedu INK bit će gostujuća predstava KORAK PO KORAK, koprodukcija  Planet Arta i Kazališta Komedija, Zagreb

AUTOR: Peter QUILTER

REDATELJ: Marko TORJANAC

IGRAJU: Vanda Winter, Jasna BILUŠIĆ, Marija JERNEJIĆ

Monika, Sofija i Paula, tri prijateljice iz mladosti, susreću se nakon dugo vremena, u trenutku kada su već odabrale svoje puteve i kada su ih iskustva prikupljena vlastitim usponima oblikovala, promijenila i odredila zbog čega su jedne drugima postale neprepoznatljivima u odnosu na doba kada su zajedno kretale u život, svaka sa svojim očekivanjima.

Može li njihovo prijateljstvo biti jače od puteva koji su ih oblikovali? Je li moguće ponovno naći povjerenje, bliskost i otvorenost koje su ih nekada davno povezale? Ova duboka i ozbiljna pitanja iza kojih počesto vrebaju provalije, Peter Quilter nam donosi kroz obilje humora i zabave u ovoj šarmantnoj priči o tri prijateljice različitih životnih puteva i sudbina koje se neočekivanim povodom sastaju u namjeri da savladaju dugo odgađani uspon na planinu koja će ih suočiti sa samima sobom i međusobno.

Trajanje: 90 minuta.

Odgovori

Pin It on Pinterest