Poziv na Online Narančastu Radionicu pod nazivom “Glas i disanje”

U tijeku je drugi ciklus Online Narančastih Radionica te je ovo dobra prilika da se svi zainteresirani uključe. Naime, radionice se održavaju online putem, djeca i mladi mogu sudjelovati spajajući se od kuće ili iz škole.

Radionicu Glas i disanje voditi će Petra Vukelić, zagrebčanka koja je diplomirala kroatistiku i komparativnu književnost na Filozofskom fakultetu u Zagrebu te završila program klasične glume na London Academy of Dramatic Art (LAMDA) u Londonu. Glumačku edukaciju nastavlja surađujući s brojnim stručnjacima iz Hrvatske i inozemstva: Zlatko Sviben, Victor Bodo, Chiara D'Anna, Nancy Bishop, Lee DeLong, Franz Turner, Ivana Chubbuck, Paul Weber. Od 2018. član je Hrvatske zajednice samostalnih umjetnika (HZSU). Uz brojne nastupe u Hrvatskoj (kazalište, tv, film), u siječnju 2020. glumački je debitirala i na londonskoj kazališnoj sceni u duodrami Petera Billinghama „The Likeness“. Umjetnička je voditeljica i osnivačica UO Kazališne družine Teatar Prima Vista. Petra se dugi niz godina bavi sinkroniziranjem animiranih filmova i video igara te radi kao spikerica u brojnim tv i radio reklamama, e-learning projektima, dokumentarnim filmovima i IVR projektima. Od 2011. radi i kao dramski pedagog a završila je i osnovnu glazbenu školu, smjer glasovir te se bavi pjevanjem (mezzosopran).

Radionica će se održati u subotu 21.5. u 16:00 i tada će svi polaznici dobiti informacije o konzultacijama i ostalim terminima održavanja te radionice. Svi zainteresirani mogu se javiti na email: teatar.naranca@gmail.com

Više o svemu kao i kalendar sa datumima drugih radionica možete pronaći na: www.teatarnaranca.hr

Odgovori

Pin It on Pinterest