Raspisan natječaj za predstavnike Grada Pule u Kazališnom vijeću INK 

Grad Pula-Pola raspisao je javni natječaj za izbor tri članice ili člana Kazališnog vijeća Istarskog narodnog kazališta – Gradskog kazališta Pula koji će biti predstavnici osnivača, odnosno Grada.

Kandidat za člana Kazališnog vijeća bira se iz redova uglednih umjetnika i radnika u kulturi na razdoblje od četiri godine. Prijave na Javni natječaj s dokazima o ispunjavanju uvjeta podnose se u zatvorenoj omotnici u roku 15 dana od dana objave javnog natječaja.

Povjerenstvo utvrđuje listu kandidata koji ispunjavaju uvjete javnog natječaja koja će se, s terminom razgovora s kandidatima, objaviti na internetskoj stranici Grada Pule www.pula.hr najmanje pet dana prije provođenja razgovora, a kandidati će biti obaviješteni i putem e-maila.

O provedenom postupku Povjerenstvo podnosi izvješće gradonačelniku koji predlaže Gradskom vijeću Grada Pule kandidate za člana Kazališnog vijeća INK.

Kandidat će biti obaviješten o izboru člana Kazališnog vijeća dostavom Odluke Gradskog vijeća na e-mail adresu u roku dva dana od donošenja Odluke.

Javni natječaj objavljen je na internetskoj stranici Grada Pula-Pola www.pula.hr i dostupan je na poveznici: https://www.pula.hr/hr/novosti/natjecaji-i-nadmetanja/detail/23564/javni-natjecaj-za-izbor-clanica-i-clanova-kazalisnog-vijeca-istarskog-narodnog-kazalista-gradskog-kazalista-pula/

Odgovori

Pin It on Pinterest