Pavel & Vanda Winter na pulskom Kaštelu 17.06.

Poznata pulska tvrđava Kaštel bit će ljetna pozornica grupi Pavel koja je za 17.lipnja najavila glazbeni spektakl za svoju pulsku publiku.

Koncert je sjedeći pa je i broj posjetitelja ograničen, a pulskoj publici će se kao vodeći ženski vokal predstaviti glumica i glazbenica Vanda Winter.

‘’Vanda je vanserijska pjevačica i sretni smo i počašćeni što je pristala mijenjati Antoniju za ovo vrijeme dok je ona na porodiljnom, a kako Vanda i ja surađujemo i na njezinom budućem prvom solo albumu nismo puno razmišljali koga ćemo zamoliti da uskoči na koncertima’’ – govori Aljoša.

“Upravo će u ovoj povijesnoj utvrdi usred grada publika čuti bezvremenske hitove Pavela, koji će nam donijeti presjek iz svih faza benda sa dosad objavljenih šest studijskih izdanja, uključujući i posljednji, hvaljeni i nagrađivani ‘Ennui’. No, osim već poznatih pjesama na pulskom Kaštelu uživo ćemo čuti novi Pavelov hit ‘Dani koji sjaje’ koji su snimili sa Sanjom, Marinkom i Zecom i s kojim najavljuju novi album. Već sada, to je sasvim dovoljan broj razloga da se 17. lipnja vidimo na pulskom Kaštelu no naravno, bit će tu još najava i iznenađenja”.

Cijena ulaznice u pretprodaji i na dan koncerta je 90 kn.

Ulaznice su dostupne u sustavu Eventim.hr i na prodajnim mjestima Eventima

Odgovori

Pin It on Pinterest