Glazba i grad – Na ulicama i trgovima 2022. ovoga četvrtka!

U sklopu novog SAKUD-ovog programa Glazba i grad, a ujedno i dugogodišnje manifestacije Na ulicama i trgovima – u četvrtak 21. srpnja, s početkom u 21 sat, na pulskom Forumu održat će se koncert ansambla E4. Pokrovitelji manifestacije su Grad Pula i TZ Pula, a organizatori koncerta Puhački orkestar grada Pule i SAKUD Pula.

E4 djeluje u sastavu udruge Puhački orkestar grada Pule, a nastupit će Nataša Dragun, flauta, Branka Tomašić Ramadanski, violončelo, Anica Franjul, klavir te Sandro Peročević, kontrabas i Sebastian Stell, bubnjevi. Na repertoaru su im plesni i filmski evergrini iz prošloga stoljeća – koje je upravo za njih priredio jazz pijanist i skladatelj Davor Lorković – te bečki valceri i polke. Izborom skladbi u ritmovima valcera, beguinea, tanga i cha-cha-cha pozivaju na ples.

U ovogodišnjoj ljetnoj manifestaciji udruga Puhački orkestar grada Pule sudjeluje sa sedam koncertnih programa, na kojima se četvrtkom na Forumu predstavljaju ansambli njezinih članova: Puhački orkestar, Big Band Pula i E4.

Odgovori

Pin It on Pinterest