Vodnjansko ljeto na vrhuncu – ovaj vikend pregršt zabave uz tradicionalnu Perojsku feštu!

Ovaj tjedan dođite proslaviti veliki peti jubilej glazbeno umjetničkog eko festivala Escape the city, na šumom omeđenoj „Novoj“ plaži podno Barbarige. Od 20.-24.07. čeka vas bogat program uz mnoštvo besplatnih radionica.

Ljubitelji motora, dobrog provoda i rock’n’rolla, ovih će se dana ponovno ujediniti na prostoru sajmišta u Vodnjanu, gdje se od 21.-24.07. održava tradicionalni moto susret „Bikers meeting“ u organizaciji MK Hornets iz Vodnjana. 

U subotu 23.07. Galižance će rasplesati Irena i Mauro Giorgi! Početak u 21 h.

Perojci se pripremaju za veliku Perojsku feštu koja će se održati ove subote 23.07. Cjelodnevno obilježavanje 365. godišnjice doseljenja Crnogoraca u Peroj započinje jutarnjom svetom liturgijom u crkvi Svetog Spiridona, u 9:00 h, nastavlja se otvorenjem izložbe likovno-kreativne kolonije ″Moja Peroja 2022.″ u 17:00 h, otvaranjem muzeja “Zavičajni spomenar” i biblioteke “Njegoš” u 18:00 h, kulturnim programom DPC ″Peroj 1657″ i gosti (Zajednica Talijana  Vodnjan, KUD Vodnjan, Ansambl narodnih igara i pjesama – Vojnić, zbor  Nacionalne  zajednice  Crnogoraca – Rijeka ) u 20:00 h, a od 22:00 h kreće zabava uz Funbox band! Nažalost, zbog tehničkih problema, neće se održati najavljeno natjecanje u potezanju konopa.

Odgovori

Pin It on Pinterest