Valbandon ispod čripnje 3.9.2022.

Valbandon ispod čripnje manifestacija je posvećena tradiciji istarske kuhinje i sastavnom dijelu njenog ognjišta. Osobit okus jelima pod čripnjom daju žar i vrijeme kuhanja.

Na valbandonskoj plaži 3. rujna 2022. s početkom u 19,00 sati  održat će se 18. Mediteransko natjecanje  u pripremanju jela ispod čripnje  na kojem će se  brojne obiteljsko-amatersko-prijateljske ekipe natjecati u pripremanju hrane ispod čripnje te najavljuju delicije od mesa, riba i morskih mekušaca. Pored  natjecateljskih čripnja, za posjetitelje ugostitelji  pripremaju i posebnu atrakciju – mega čripnju, a dodatak gastro doživljaju biti će i istarski gastro proizvodi.

Od odabira namirnica do količine i rasporeda žara, svaki je detalj bitan, iskustvo u pripremanju nenadomjestivo te biti proglašen majstorom pripremanja jela ‘spodčripnje, potvrda je istinskom umijeću. Stoga je u 21,30 sati u trenutku proglašenja pobjednika uvijek vrhunac raspoloženja natjecateljskih ekipa i posjetitelja.

Za dobro raspoloženje  na valbandonskoj plaži pobrinut će se  Tu i tamo band.

Obavještavaju se posjetitelji da se u subotu u vremenu od 15,00 do 24,00 sata povodom održavanja manifestacije  na valbandonskoj plaži neće naplaćivati parkiranje vozila.

Odgovori

Pin It on Pinterest