Davoru Komaru 22. titula prvaka Hrvatske!

U Požegi je ovog vikenda održan četvrti, ujedno i posljednji ovogodišnji prvenstveni turnir u  pojedinačnom natjecanju prvenstva Hrvatske u boćanju za osobe s invaliditetom. Dva dana utakmica, donijelo  je mnogo novih utakmica i rezultata. 

Član našeg Kluba Davor Komar bez ijednog je poraza, sa pet odigranih utakmica, tri u skupini (14:0,  13:0 i 8:1), polufinale 10:0 i u finalu 10:0, osvojio 1. mjesto (zlato) i na duže vrijeme ‘zabetonirao’ svoje prvo  mjesto na Hrvatskoj boćarskoj rang listi. 

Član Zoran Peruško u svojoj BC1 sa dvije pobjede i dva tijesna poraza, stigao je do četvrtog mjesta na samom  turniru. 

Po završetku ovog posljednjeg prvenstvenog turnira Prvenstva Hrvatske, proglašeni su i prvaci Hrvatske.  Sukladno osvojenim bodovima (u četiri ukupno odigrana turnira, osam dana natjecanja) i ažuriranoj Hrvatskoj  rang listi, Davor Komar po deveti je puta osvojio titulu prvaka Hrvatske pojedinačno, dok je Zoran Peruško u  svojoj kategoriji ponovio/osvojio prošlogodišnju broncu, 3. mjesto. Našem paraboćaru Komaru ovo je ujedno i 22. titula prvaka Hrvatske ukupno (9 x pojedinačno, 5 x u  parovima i 8 x KUP Hrvatske pojedinačno), što ga čini najtrofejnijim Hrvatskim boćarom svih vremena.  

Odgovori

Pin It on Pinterest