“Vikend z Kampanjolon” u kaštelu Morosini – Grimani

Zaželjeli ste se dobre zabave, pive, hrane i ekipe? Ako je vaš odgovor „DA“ dođite na „𝐕𝐢𝐤𝐞𝐧𝐝 𝐳 𝐊𝐚𝐦𝐩𝐚𝐧𝐣𝐨𝐥𝐨𝐧“ 𝐨𝐝 𝟕.- 𝟗. 𝐥𝐢𝐬𝐭𝐨𝐩𝐚𝐝𝐚 kada će dvorište kaštela Morosini-Grimani imati sve to! Ma i ako je vaš odgovor NE, sigurno smo da će vam dobra atmosfera promijeniti mišljenje.


Program počinje u petak u večernjim satima, a nastavlja se u subotu i nedjelju uz bogat dnevni zabavni i večernji program u kojem vas očekuje: pub quiz, bogata gastro ponuda uz Kampanjolinu kužinu i prezentaciju proizvoda na „Meet the brewer“ druženjima, Subotu i nedjelju družimo se na sportsko – zabavnim i natjecateljskim aktivnostima. Tako se već sada možete prijavit za BEERRun: utrku na 400m uz predah s birom na svakih 100m! Utrka počinje u 17:00h a odvija se na travnatoj površini iza kaštela Morosini-Grimani. U 18:00h na redu je Beerpong, a pobjednička ekipa osvaja posjet adrenalinskom parku „Kringa“. Nedjelju nam slijedi veliko finale uz Olimpbirske igre! Natjecanje je to gdje se 4 ekipe natječu za bogatu glavnu nagradu: Quad safari (Istra Adventure), a kako bi to osvojili moraju proći 5 zanimljivih izazova.

Svi oni natjecateljskog duha moći će se okušati i u ostalim natjecateljskim popratnim sadržajima poput Masskrugstemmen (tradicionalna igra sa Oktoberfesta) ili Keg squat, a za svako sudjelovanje slijedi i nagrada!

Detaljne informacije u vezi programa pronađite  ovdje: https://fb.me/e/2QYXvj8Lv .

Za sve prijave javite se na info@grimanicastle.com ili u inbox facebook stranice Morosini-Grimani Castle Svetvinčenat.

Odgovori

Pin It on Pinterest