Otvorenje Izložbe Manfred Franz Friedrich Wimmershoff 12. listopada

Otvorenje izložbe njemačkog umjetnika g. Manfred Franz Friedrich Wimmershoff koja se otvara u prostoru Turističkog informativnog punkta  Turističke zajednice grada Pula, 12. listopada (srijeda) u 10.00 sati.

Izložba će biti otvorena  uz glazbu kvarteta iz redova orkestra Sjeverne Rajne-Vestfalije „confido camerata“, skladateljice Gđa. Sylvie Wimmershoff.

Umjetnine g. Wimmerschoffa predstavljaju jedinstvena djela nastala na računalu, a zatim otisnuta na platnu koja predstavljaju povezanost između budućnosti i tradicije s modernom umjetnosti.  Svoju inspiraciju autor pronalazi u svakodnevnim pojavama s kojima se susreće. Jedna od takvih su priroda, hrana ali i svi ostali prikazi. Mnoga djela su ukrašena Swarovski kristalima, pravim zlatnim listićima ili svjetlucavom prašinom tako da zaista sjaje na sunčevoj svjetlosti.

Izložba je postavljena u organizaciji Muzičke akademije Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli te se može pogledati u prostorima Turističke zajednice grada Pule te Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Puli u razdoblju od 10. do 15. listopada 2022. godine.

Radno vrijeme Turističke zajednice grada Pula je radnim danom od 8 – 18 sati, subotom od 10 – 18 sati.

Odgovori

Pin It on Pinterest