Gradonačelnik i suradnici nastavljaju s obilaskom mjesnih odbora

Gradonačelnik Pule Filip Zoričić sa suradnicima tijekom studenoga nastavlja sa susretima s građankama i građanima po mjesnim odborima na području Pule.

Tom će se prigodom u svakom mjesnom odboru razgovarati o tome što je dosad napravljeno od prošlogodišnjeg susreta s građanima, te o  potrebama i mogućnostima sa zajedničkom željom da ravnomjerno razvijamo naš grad.

U srijedu, 02. studenog 2022. godine održat će se susret gradonačelnika i suradnika s građankama i građanima MO Štinjan u 17,00 sati u prostorima MO Štinjan (Ulica Selo 2) i građankama i građanima MO Veli Vrh u prostorima MO Veli Vrh (Brunjakova ulica 5), dok će u četvrtak, 03. studenog 2022. godine biti susresti s građankama i građanima MO Monvidal u dvorani OŠ Kaštanjer (Rimske centurijacije 29) u 18,00 sati i MO Kaštanjer u prostorima MO Kaštanjer (Ulica Kaštanjer 8) u 19,00 sati.

Mole građani da obrate pozornost na promjenu satnice susreta u MO Monvidal i MO Kaštanjer.

Pozivaju se građani da se odazovu u navedenim terminima, te uključivanjem s kvalitetnim prijedlozima i idejama doprinesu planiranju razvoja svoga mjesnog odbora i u konačnici Pule.

Gradonačelnik sa suradnicima susrest će se još s građanima MO Veruda, MO Nova Veruda, MO Arena, MO Stari Grad, MO Vidikovac i MO Monte Zaro.

Odgovori

Pin It on Pinterest