Gostovanje predstave „GENERACIJA XYZ“ 

Teatar Naranča poklanja predstavu povodom Noći kazališta! 

U nedjelju 20.11. u 18:00 sati u goste nam dolazi Teatar Cirkus Punkts predstavom „Generacija  XYZ“. 

O predstavi:  

„Generacija X Y Z” profesionalna je predstava za sve uzraste koja se bavi temom generacija.  Kroz predstavu pratimo tri mlade djevojke iz različitih generacija te njihove brige i nesigurnosti  koje su nekad različite, a nekad iste. 

Predstava se bavi 80-ima, 90-ima i 00-ima. Svaka od tih generacija ima svoje specifičnosti – glazbene žanrove, modne trendove, tehnološke inovacije i specifične probleme, no imaju i  puno toga zajedničkog. Svaka generacija bori se s nekom vrstom egzistencijalne krize, životnim  izborima i izazovima. Svaka prethodna generacija može i treba biti podrška onoj koja slijedi. 

„Generacija X Y Z” jedinstvena je predstava koja spaja različite izvedbene umjetnosti – glumu,  fizički teatar, ples, parkour i akrobacije i time je jedinstvena ovakva predstava za sve uzraste. 

O kazalištu „Teatar Cirkus Punkt“: 

Teatar CIRKUS Punkt je umjetnička organizacija koja objedinjuja kazalište i suvremeni cirkus.  Organizaciju su zajedno pokrenule Lidija Kraljić i Marijana Matoković, akademske glumice i  lutkarice. Već više od deset godina educiraju se u Hrvatskoj i inozemstvu u području izvedbenih  umjetnosti. Inspirirane višegodišnjim iskustvom rada na kazališnim projektima odlučile su osnovati mjesto u kojem se rade autorski projekti koji dopiru do publike. Kroz fizički teatar,  akrobatske vještine i inovativne metode pristupa kreiranja predstava stvaraju umjetničke  projekte koji pomiču granice. Osim produkcije predstava održavaju i radionice iz područja  glume, lutkarstva, cirkuskih vještina, fizičkog teatra i dramske pedagogije namijenjene svim  uzrastima. 

Izvode: Lidija Kraljić, Ivana Pedljo, Marijana Matoković ∕ Katarina Arbanas Autorski projekt: Marijana Matoković, Lidija Kraljić, Ivana Pedljo, Tihana Strmečki i Nina  Horvat 

Dramaturgija: Nina Horvat 

Scenski pokret: Tihana Strmečki 

Scenografija: Irena Kraljić 

Kostimografija: Ana Mikulić 

Fotografije: Stjepan Postić 

Oblikovanje zvuka i dizajn plakata: Marko Delić 

Oblikovanje svjetla: Jasmin Dasović 

Termini: 20.11. (nedjelja) u 18:00 sati 

Cijena: ulaz besplatan – svoje mjesto treba rezervirati na 095 52 22 505 ili na e-mail  teatar.naranca@gmail.com 

Trajanje: 45 min 

Adresa: Radićeva 22 – Pula (DKC – bivši Pionirski dom)

Odgovori

Pin It on Pinterest