Besplatna probna ronjenja u Poreču na Crofish sajamu!

U sklopu bogatog programa i velikog broja izlagača na 14. međunarodnom sajmu ribarstva, akvakulture, sportskog ribolova i sportova na vodi Crofish koji će se održavati od 25. do 27. studenog 2022. u Poreču, dvorana Žatika  gostovat će i Pogled u plavo, a za sve posjetitelje sajma i ljubitelje podmorja bit će organizirana besplatna probna ronjenju.

Crofish sajam značajna je sajamska manifestacija u Istarskoj županiji koja se provodi u organizaciji Obrtničke komore Istarske županije te je jedini događaj s navedenom tematikom u Republici Hrvatskoj,  a u suradnji s Plavom promocijom na sajmu će biti montiran 10 metarski bazen u grijanom šatoru gdje će posjetitelji imati jedinstvenu priliku okušati se u ronjenju pod punom ronilačkom opremom i uz stručni nadzor instruktora ronjenja.

Za sve zainteresirane posjetitelje Crofish sajma, a posebno one najmlađe besplatna probna ronjenja uz glazbenu podlogu bit će omogućena u kontroliranim uvjetima bazena i uz stručni nadzor instruktora ronjenja 25. studenog 2022. od 12.00h do 19.00h te 26. i 27. studenog 2022. godine od 10.00h do 19.00h, grad Poreč, dvorana Žatika. Ulaz na sajam je slobodan za sve posjetitelje.

Nakon osnovne poduke o ronjenju i ronilačkog opremi, zaronom u bazen Pogleda u plavo posjetitelji će uživati u čarima i ljepotama ronjenja uz razgledavanje podvodne izložbe fotografija poznatog hrvatskog podvodnog fotografa, Marjana Radovića koja se nalazi na unutarnjim stranicama bazena, prikazuje ljepote hrvatskog podmorja te pridonosi stvarnom doživljaju dubine.

Besplatna probna ronjenja u pratnji instruktora ronjenja u sklopu Pogleda u plavo namijenjena su za sve uzraste i djecu već od 5 godina starosti, a za sigurnost ronioca početnika brinut će se instruktorski tim Pogleda u plavo.

Za probno ronjenje potrebno je ponijeti ručnik i kupaći kostim, a rezervacije za sudjelovanje u Pogledu u plavo moguće su putem linka: https://www.pogleduplavo.com/pogled-u-plavo/crofish.

Projekt Pogled u plavo do sada je mnogima približio ronjenje, a provodi se s ciljem promocije ronilačkih aktivnosti, ponuda u ronjenju, ljepota hrvatskog podmorja i općenito ronjenja kao važne aktivnosti u smjeru očuvanja morskog okoliša.

Medijski pokrovitelji projekta Morski.hr, SCUBAlife magazin i Gorgonija.com uz veliku podršku HONDA MARINE (Fred Bobek d.o.o.) i Termostroj d.o.o.

Posjetite Crofish sajam u Poreču i budite dio Pogleda u plavo!

Odgovori

Pin It on Pinterest