Župan Boris Miletić posjetio Općinu Sv. Nedelja

Istarski župan Boris Miletić danas je posjetio Općinu Sv. Nedelja gdje je održao radni sastanak sa načelnicom Općine Irene Franković, a na kojem su prisustvovali i zamjenik župana Tulio Demetlika, predsjednik Općinskog vijeća Nenad Radičanin i pročelnica Jedinstvenog upravnog odjela Andrea Rajković.

Župan Miletić uvodno je pozdravio predstavnike Općine istaknuvši kako su vidljivi napredak i dobri pomaci u sustavu pomaganja socijalno ugroženim građanima i školarcima. „Kvalitetna cestovna infrastruktura danas je jedan od najvažnijih preduvjeta uspješnog razvoja i dobrog života i tu će Istarska županija uvijek biti od pomoći Općini. Veseli me i realizacija razvojnih projekata poput projekta „Vinske šetnje pješačkom stazom Kalića i bukalete“ koji okuplja ljude i nudi jednu pozitivnu rekreaciju i uživanje u bogatoj enogastronomskoj ponudi ovog područja. Što se tiče obrazovanja, ono je jedan od naših prioriteta i pohvaljujem inicijativu Općine Sveta Nedelja za izgradnjom nove školske dvorane koja će doprinijeti boljim uvjetima školovanja te pomoći mladima da žive zdravije“ – poručio je župan Miletić.

Načelnica Općine Sveta Nedelja Irene Franković zahvalila se Županu na dolasku i ulaganjima koje je Istarska županija pokrenula na ovom području, a koji su usmjereni prema stvaranju boljeg i ugodnijeg života svih stanovnika ove općine.

Glavne teme razgovora bile su projekt i izgradnje školske dvorane u Nedešćini i rekonstrukcija, odnosno potrebna izgradnja županijskih cesta na prostoru cijele Općine Sveta Nedelja.

Odgovori

Pin It on Pinterest