Studenti četvrte i pete godine Kineziološkog fakulteta iz Zagreba u posjetu Puli

Studenti sa četvrte i pete godine Kineziološkog fakulteta u Zagrebu, usmjerenje jedrenje, boravili su u Puli na terenskoj nastavi predvođeni Prof. Nikolom Prlendom.

Sigurno ste ovih dana zamijetili više jedrilica na moru, jer se 36 studenata koji su usmjerili jedrenje na Kineziološkom Fakultetu u Zagrebu, sjatilo na more, kako bi uz stručno savjetovanje Prof. Prlende, Prof. Maglova i Prof. Klibe savladali neki prve korake u jedrenju, oni sa četvrte godine, a neki usavršili jedrenje na ovim malim jedrilicama tipa Laser Stratos.

Ovo je već tradicionalno druženje krajem godine u studenom i početkom godine u ožujku kada se studenti okupljaju na Bunari, gdje JK Uljanik već ima u ponudi svojih 4 Laser Stratosa na kojima obavlja cijele godine obuku jedrenja za odrasle. Zajedno sa šest brodova s Fakulteta, zbroji ih se na 10 komada i onda akcija bude savršena.

Ako ih niste uspjeli uloviti ove zime, pripremite se na spektakl u ožujku 2023 kada je za kraj druženja planirano i Studentsko Prventsvo Hrvatske u klasi Laser Stratos.

Odgovori

Pin It on Pinterest