U Puli slijede brojni zabavni događaji: otvorenje klizališta, rezidencije Djeda Mraza i Doček svetog Nikole!

Foto: arhiva

U narednim će danima Advent u Puli – L’avvento a Pola ponuditi bogate vesele i zabavne programe u kojima će podjednako svi uživati. Prvi dan posljednjeg mjeseca u godini u 18 sati otvara tradicionalni nastup breakdancera ABoriginal na Portarati. Petak, 2. prosinca donosi zabavu u večernjim satima; najmlađe u 18 sati očekuje u Parku grada Graza spektakl vatre  Fire Show Martiniuss Cirkus, s početkom u 20:30 na Portarati će nastupati legendarna pulska garage grupa Messerschmitt a na Danteovom trgu će Funky i Funky House ritmove osigurati DJ Mylo.

Ljubitelji zimskih radosti doći će na svoje u subotu, 3. prosinca, kada će se otvoriti klizalište a povodom otvorenja, klizanje će biti besplatno. Otvorit će se i nova rezidencija Djeda Mraza (Forum 9) gdje će, do njegova dolaska, najmlađe zabavljati Baka Mraz i Vilenjaci, a bit će otvorena svakodnevno od 10 do 12 i od 17 do 20 sati. Živahno će biti i cijeloga dana na Portarati; nastup Glazbene škole Ivana Matetića – Ronjgova započinje u 10 sati, a u podne pozornicu preuzima Udruga Sub pokret – Sub Movements – Munchies Sound System koja slavi 7. godišnjicu i publiku zabaviti reggae i dub glazbom sve do 16 sati.  Večernju zabavu osigurat će ABOP, hvaljeni zagrebački bend elektroničke glazbe inspiriranom acid houseom. Publiku različitog spektra glazbenih ukusa dočekat će pak DJ Kedžo na Danteovom trgu.

Teatru Naranča uprizorit će se, 3. prosinca u 18 sati, premijera predstave Zvonar crkve Notre Dame. Još jedna premijera čeka najmlađe u Istarskom narodnom kazalištu – gradskom kazalištu Pula, i to 6. prosinca u 18 sati – “Bijeli klaun” Damira Miloša. Najmlađe će zasigurno razveseliti i tradicionalni doček Sv. Nikole na Bunarini, također 6. prosinca u 18 sati, a zaštitnik djece, pomoraca i siromaha, doploviti će u lučicu Bunarina gdje će ga pjesmom i plesom dočekati dječji zbor Zaro i prisutne zabavljati program Zemlje Zabave.

Odgovori

Pin It on Pinterest