Zamjena umjetnog travnjaka na Gradskom stadionu Aldo Drosina

Foto: arhiva

5. prosinca (ponedjeljak) 2022. godine, a nakon dovršetka regularnog dijela nogometnih natjecanja, započeti će pripremni radovi na zamjeni umjetnog travnjaka na Gradskom stadionu Aldo Drosina u Puli.

Radovi su ugovoreni s tvrtkom Maxmar grupa d.o.o. u iznosu od 2.194.060 kn, a Ministarstvo turizma i sporta sudjelovati će u ukupnoj vrijednosti investicije u iznosu od 800.000 kn. Navedena sredstva su dodijeljena putem natječaja za sufinanciranje izgradnje, građevinskog zahvata i opremanja sportskih građevina u 2022. godini.

Radi potreba skladištenja materijala i strojeva, a odmah po početku radova, ograničiti će se pristup na dva parkinga stadiona, i to onoga koji je sastavni dio zapadne tribine kao i parkinga u Ulici Mate Balote. Trajanje ograničenja pristupa parkiralištima predviđa se do završetka radova, tj. do kraja ove godine, što će ovisiti o vremenskim prilikama.

Stalni korisnici stadiona, biti će u mogućnosti koristiti manje dijelove parkinga u dogovoru s PULA SPORT-om d.o.o. (voditeljem radne jedinice sportskih igrališta).

Odgovori

Pin It on Pinterest