Iznimni rezultati penjača iz SPK Onsight tijekom 2022. godine!

Prošloga vikenda, 3. i 4. prosinca 2022. održano je Prvenstvo Hrvatske u sportskom penjanju u disciplini “Kombinacija”. Natjecanje koje je održano u Zagrebu u Penjačkoj dvorani Sljeme bilo je otvoreno za sve kategorije, od najmlađih cicibana do seniora. Organizator natjecanja je Hrvatski sportsko penjački savez. Na natjecanju su nastupili penjači iz SPK Onsight iz Pule te su postigli iznimne rezultate, posebice u seniorskoj i juniorskoj kategoriji gdje su Luka Žufić i Deni Ušić osvojili svatko svoju zlatnu medalju! U kategoriji mlađih juniora Lari Pletikos je osvojio brončanu medalju. 

Ove godine već su penjači iz SPK Onsight bili visoko plasirani na nizu natjecanja, ponajprije u lipnju ove godine na Prvenstvu Hrvatske gdje je Ana Mišan osvojila zlato (disciplina težinsko) te Deni Ušić zlato u obje discipline (težinsko i brzinsko). 

Deni Ušić je također osvojio ukupno 2. mjesto u Boulder Kupu Hrvatske za 2022. godinu koji je bio organiziran u tri kola u Splitu i Zagrebu. 

Na početku sezone, u ožujku 2022. na Prvenstvu Hrvatske u Boulderu Filip Kurtović i Luka Žufić osvojili su 1. i 2. mjesto u mlađim seniorima te Sara Zrinić 3. mjesto u mlađim seniorkama. Deni Ušić osvojio je 3. mjesto u juniorima, a Niko Uhač 3. mjesto u mlađim kadetima. Na istom natjecanju u seniorskoj kategoriji Luka Žufić osvojio je drugo, a Filip Kurtović treće mjesto. 

Na Prvenstvu županije u Boulderu koje je bilo održano u listopadu ove godine Roza Mitić je osvojila 1. mjesto, a Nika Jelenić 3. mjesto u mlađim kadetkinjama, Erik Červeni 1. mjesto kod mlađih cicibana, Niko Uhač i Patrik Faltin 2. i 3. mjesto u mlađim kadetima, Ana Mišan i Helena Grubešić 1. i 2. mjesto u kadetkinjama, David Radovčić i Vito Uhač, 2. i 3. mjesto u mlađim juniorima, Petra Ostović 2. mjesto u juniorkama. U seniorima Marina Jašić je osvojila 2. mjesto, a Deni Ušić 3. mjesto. 

Ovi iznimni rezultati su plod dugogodišnjeg rada i truda sportaša te njihovih trenera Siniše Hrestaka, Marka Kalčića i Victora Huga Morena.

Rezultati svih natjecatelja SPK Onsight u Zagrebu PH – Kombinacija (3. i 4.12.2022.):
Luka Žufić (seniori): 1. mjesto
Deni Ušić (juniori): 1. mjesto
Lari Pletikos (mlađi juniori): 3. mjesto
David Radovčić (mlađi juniori): 5. mjesto
Vito Uhač (mlađi juniori): 6. mjesto
Ana Mišan (kadetkinje): 9. mjesto
Helena Grubešić (kadetkinje): 11. mjesto
Patrik Faltin (mlađi kadeti): 6. mjesto
Roza Mitić (mlađe kadetkinje): 8. mjesto
Nina Mišković (mlađe cicibanke): 5. mjesto

Odgovori

Pin It on Pinterest