Advent u Puli – program prije završnice!

Posljednji tjedan Adventa donosi niz zanimljivih programa, a prije same završnice popodnevne i večernje sate obogatit će mnogobrojni raznovrsni programi. Već danas, 27. prosinca, u 17 sati najmlađe u Parku grada Graza očekuje Lila, lutkarsko – klaunska zabavna i edukativna predstava a veselu atmosferu na Danteovom trgu osigurat će DJ Sword & Branko Škara a početkom u 19 sati. Na Portarati u 20:30 odličnu glazbenu večer publici će priuštiti jedinstveni i energični Let3

U srijedu, 28. prosinca u Dječjoj knjižnici najmlađi mogu uživati na blagdanskoj čitaonici „Polarni ekspres“ u 17 sati a već u 18 u Parku grada Graza ih očekuju svjetleći anđeli na štulama „Wight Light Stilt Angles“. Ni glazbe neće nedostajati, od 19 sati na Danteovom trgu zabavu će osigurati DJ Nice a u 20:30 za posebne note i veličanstvenu večer pobrinut će se Nola.

U četvrtak će se održati desetosatno natjecanje breakdance plesačica i plesača C.U.B.E vol 9 koje će se po deveti put održati u sklopu Seasplash platforme. Crew udruge AB Original okuplja plesače iz Hrvatske i inozemstva koji svoje znanje i sposobnosti prikazuju u spektakularnom glazbeno-plesnom događanju koji će se održati od 12 sati u Pattinaggiu. Najmlađe će u četvrtak razveseliti Klaun Marek i njegove balonarije u Park grada Graza u 18 sati, nešto starije DJ Tricky D na Danteovom a na Portarati u 20:30 fenomen grupa Freaktion uz potporu Rifft eu.

U jutarnjem terminu, u 10:30 Domino Band će na Tržnici izvesti Unpluged Oliver Cover repertoar, dok su za najmlađe na rasporedu dva zabavna programa u Parku grada Graza; Gospodin BimBamBom – Klaun Kunfeto u 17:00 „Što se zbilo dok se vilenjaku snilo“ Zemlje zabave u 19:30. Večer će biti obilježena i raznovrsnom glazbom; u 20 sati tradicionalni koncert klasične glazbe u Svetim Srcima ‘Silvestrovo u Svetim srcima’, na kojemu ove godine nastupa renomirani klavirski duo Ocwirk – Clari, te vrsni mladi glazbenici – mezzosopran Lora Pavletić i tenor Kristian Marušić. Na Danteovom trgu ozračje će užariti DJ Filjo a nezaboravna večer počinje i na Portarati u 20:30 kada će prisutne rasplesati Night Express.

Na Silvestrovo će centar grada zapjevati i zaplesati od jutarnjih sati; na Tržnici u 10 počinje koncert Vesne Nežić Ružić i Anelida uz tradicionalnu Veliku padelu – fritaju od 2023 jaja. Doček u podne na Portarati započinje u 11 sati nastupom simpatične pop kantautorice Mije Dimšić.  Puljane i Puljanke očekuju i dva fantastična večernja dočeka Nove godine i to na Portarati s Ninom BadrićLe Monde i DJ Jan Plexy a na Kaštelu će godinu ispratiti Cubismo uz Belfast Food i DJ Teddy Lee.

Odgovori

Pin It on Pinterest