Sve je spremno za četverostruki Doček i reprizu!

U Puli proslava Nove godine započinje već ujutro na Tržnici i to u 10 sati nastupom popularne istarske pjevačice etno-pop i zabavne glazbe Vesna Nežić – Ružić i legendarnih Anelida. Događaj će dodatno začiniti priprema fritaje od 2023 jaja u velikoj padeli.

Doček u podne započinje u 11 sati na Portarati a publiku na trgu oduševit će talentirana Mia Dimšić, mlada kantautorica čije pjesme pjevaju svi uzrasti.

Nakon popodnevnog odmora, Puljane očekuju još tri dočeka; onaj na Portarati s ikonom domaće glazbene scene, Ninom Badrić, kojoj će u najboljem raspoloženju uz bok stati Le Monde i DJ Jan Plexy; na Kaštelu će se Nova dočekati uz šampanjac i dobre želje, a nastupaju CubismoBelfast Food i DJ Teddy Lee dok će se na Danteovom trgu plesati i pjevati do ranih jutarnjih sati uz DJ-e LaseechJinxie GroovesMr. MM. Funkovich.

Nakon što će Puljani, Puljanke i njihovi gosti dočekati Novu godinu čak četiri puta, prvoga dana 2023. očekuje ih još jedan provod. Na Portarati u 20:30 nastupaju Gustafi, majstori zabave i slavlja. Višesatnim energičnim nastupom rasplesat će sve željne repriznog dočeka, a posjetiteljima će biti na raspolaganju i ponuda iz adventskih kućica koje ostaju otvorene do 2 ujutro. Također, istog će dana najmlađima biti na raspolaganju predstava Hrvatska Bajkovnica Teatra Naranče u Parku grada Graza u 17 sati, a Danteov trg od 20:30 preuzima DJ Dogmatic.

Ujedno obavještavamo javnost da će se danas planirani, a zbog kiše odgođeni, koncert grupe Domino Band – Oliver Cover, održati 7. siječnja 2023. u 10:30 na Tržnici.

Odgovori

Pin It on Pinterest