Istra 1961 i Slaven Belupo podijelili bodove!

Istra 1961 – Slaven Belupo 0 : 0

Hrvatska nogometna liga se vratila u Pulu! U sklopu 18. kola Istra 1961 ugostila je Slaven Belupo iz Koprivnice. Iako su domaćini bili konkretniji u stvaranju prilika, lopta nije htjela u mrežu te je utakmica završila rezultatom 0 – 0.

U prvih petnaestak minuta gledalo se odmjerivanje snaga da bi prva prilika na utakmici pripala Istri 1961 u 25′ kada Erceg nakon ubačaja glavom puca ravno u golmana Belupa. Belupo je uzvratio preko Marine u 44′ koji je pucao snažno preko gola domaćina sa dvadesetak metara. To su bile jedine prilike u prvome poluvremenu.

Drugo poluvrijeme gledali smo sadržajniju utakmicu. U 56′ prvo Vuk puca u golmana Belupa koji brani njegov udarac a 3 minute kasnije Mlinar puca pored gola. Istra niže svoje prilike pa tako u 69′ Vuk ponovno puca no golman gostiju je ponovno na mjestu. Uslijedilo je zatišje do 77′ kada ponovno Erceg iz šesnaesterca puca ravno u golmana. Tri minute kasnije Abdallahi je snažno šutirao no i njegov pokušaj uspio je obraniti gostujući vratar. Posljednju priliku na utakmici vidjeli smo u 86′ kada Erceg iz slobodnog udarca puca u golmama gostiju.

Svoju iduću utakmicu Istra 1961 igra kod kuće na Aldo Drosini kada u goste dolazi NK Hajduk. Utakmica sa Hajdukom na rasporedu je 29.01.2023. sa početkom u 17:10h

NK Istra 1961: Majkić, Galilea, Perković, Kadušić, Hujber, Mlinar, Caseres, Boultam, Petrusenko, Erceg, Vuk

NK Slaven Belupo: Čović, Soldo, Božić, Christopoulos, Hlevnjak, Jambor, Marina, Hoxha, Mudražija, Kvržić, Krstanović



Odgovori

Pin It on Pinterest