Radionica poezije: napredni tečaj engleskog jezika kroz poeziju i prozu

Na Valentinovo, 14. veljače, u Dnevnom boravku Rojca, u 18 sati, započinje besplatna kreativna radionica poezije na engleskom jeziku, namijenjena svima starijima od 15 godina.

Monika Janiec, volonterka koja u Savezu udruga Rojca djeluje u sklopu programa Europskih snaga solidarnosti, koji već dugi niz godina uspješno provodi Savez udruga Rojca, osmislila je koncept besplatne kreativne radionice poezije koju će i voditi. Radionica je namijenjena lokalnoj zajednici, a kao i svi ostali programi u organizaciji SUR-a, sudjelovanje na radionici je besplatno i otvoreno za sve (jedino je uzrast ograničen na 15+). I još jedna napomena za koju smo sigurni da će sve polaznike dodatno potaknuti na sudjelovanje: kako naša Monika stiže iz Poljske, jezik sporazumijevanja i rada kojim će se polaznici služiti je engleski. Bez brige: za sudjelovanje je dovoljno osnovno znanje engleskog, a nakon odrađenih radionica, osim probuđenog kreativnog zanosa, moći ćete se pohvaliti i puno boljim znanjem engleskog jezika! Dakle, dobro nam došli!

Monika svim budućim polaznicima poručuje sljedeće: “Valentinovo u nama budi različite osjećaje. Ima li boljeg načina kako se nositi s njima nego kroz poeziju? Zato smo izabrali 14. veljače kao dan prve Radionice poezije. Od tog dana nadalje, radionica će se održavati svakog utorka od 18.00 do 19.00 sati u Dnevnom boravku Rojca. Možete doći s boljom polovicom i napisati joj/mu pjesmu ili možete doći sami i učiniti nešto lijepo za sebe. Sve što vam je potrebno je osnovno poznavanje engleskog jezika (jer ćemo komunicirati na tom jeziku), pisalo i glava puna ideja. Čitati ćemo pjesme, igrati igre riječima i raditi mnoge druge zabavne stvari. Ako ste se već okušali u pisanju, ponesite svoje tekstove sa sobom i podijelite ih s ostalima. Pridružite nam se i pustite svojoj mašti i osjećajima na volju!”

Odgovori

Pin It on Pinterest