Valentinovo u Vodnjanu uz Night Express

Na Valentinovo, u utorak 14. veljače 2023., u Vodnjanu se održava niz programa u čast omiljenog sveca, nebeskog zaštitnika zaljubljenih, zaručenih i vjenčanih. U župnoj crkvi svetog Blaža u 17 sati počinje sveta misa, a nakon toga slijede zabavni programi u organizaciji Grada Vodnjan-Dignano.

Za ludu i zabavnu večer na Dan zaljubljenih u romantičnom ambijentu starogradske jezgre pobrinut će se popularni NIGHT EXPRESS. Koncert počinje u 20 sati na Narodnom trgu, a dečki iz benda su, kao i uvijek do sada, pripremili atraktivan i bogat repertoar, glazbeni i scenski show za pamćenje, kojim će zagrijati i rasplesati publiku. Na Placi će posjetiteljima biti na raspolaganju i gastro ponuda te drugi razni sadržaji.

Prije toga, u 19 sati, u Domu mladih u Vodnjanu počinje popularna kazališna predstava CASABIANCA s nezaboravnom Irenom Grdinić i Mariom Lipovšekom Battifiacom. Nažalost po mnoge, ova hit komedija izazvala je ogromni interes istarske publike pa su sve ulaznice za predstavu u Vodnjanu planule već u pretprodaji!

Drage goste podsjećamo da je parkiranje u Vodnjanu besplatno!

Odgovori

Pin It on Pinterest