Uspješan vikend za JK Uljanik: zlatno, srebro i bronza!

Natjecatelji iz JK Uljanika bili su uspješni ovaj vikend: među Optimistima u Puli Edi Jurman odnio je pobjedu pred 120 natjecatelja; dok je Lea Rakovac u Splitu među laserašima bil druga, a klupski kolega Tedi Leonardelli treći!

EDI JURMAN pobjednik je u Puli na 17. Memorijalu Zlatan Pečenković nakon 4. plova održanih još u subotu po laganom vjetru i otkazanih plovova za nedjelju zbog orkanske bure u konkurenciji 120 optimista iz Hrvatske, Slovenije, Italije, Estonije, Češke, Finske, Islanda i Srbije.

Ostali Uljanikovci:
8 Matteo Matković, 2. Hrvat

9 Roman Mohorović, 3. Hrvat

10 Una Krivić,

2. djevojka, 1. Hrvatica


24 Juraj Lencović

29 Ivano Kaić

32 Noel Matković, 4. do 12 godina

36 Martin Mesić

51 Leon Matković

68 Ivan Družeta

74 Ana Perušić, 2. djevojčica do 12 godina

LEA RAKOVAC kao srebrna, a TEDI LEONARDELI kao brončani vratili su se iz Splita sa Velike nagrade Mornara! Laseraši također nisu jedrili u nedjelju zbog orkanske bure, stoga su rezultati od subote sa odrađenih 5. plovova u klasi ILCA 4 konačni. Pobjednica je Nora Gotovac, a naša Lea Rakovac bila je samo bod iza nje, srebrna u konkurenciji 31 jedriličara iz Hrvatske, Mađarske, Grčke, Ukraine, Crne Gore i Italije.

Ostali Uljanikovci u klasi ILCA4:

12 Vito Fili

26 Andrej Bozoki

U klasi olimpijskoj klasi ILCA6 pobjednica je Sandra Lulić, ispred Lovre Bakotića i našeg Tedija Leonardellija koji je imao isti broj bodova kao i drugoplasirani.

Ostali Uljanikovci u klasi ILCA6:

11 Tea Peteh

16 Iva Rokvic

22 Aurora Palko

27 Katja Rabak

Odgovori

Pin It on Pinterest