„Artist Talk TOO FAAR“ u Dnevnom boravku Rojca

U petak 3. ožujka, s početkom u 19 sati, u Dnevnom boravku Rojca, održat će se događanje „Artist Talk TOO FAAR“, a povodom objavljivanja ploče „Pongal“.

TOO FAAR projekt je iza kojega stoji pulski glazbenik Marko Grbac Knapić. Riječ je o autorskom „chill-electro-organic“ glazbenom projektu koji je aktivan od 2006. godine, a započet je u Amsterdamu. Spoj elektronske i odsvirane instrumentalne glazbe je zapravo najzastupljeniji upravo na chill pozornicama. Temelj na kojem počiva kreativni proces projekta Too Faar, je jam session sa elektronski, akustičnim i električnim instrumentima. Too Faar stvara u vlastitom studiju Armazonex, koji se nalazi u prostoru udruge građana Armazonex u DC-u Rojc. Do sada je nastupao na poznatijim svjetskim,  regionalnim i lokalnim chill pozornicama kao npr. Future Nature (HR), Lost Theory(HR), Boom(PT), MoDem(HR), Ruighort solstice(NL)…

Ploča je izdana za „Geenger“ rec. uz podršku Udruge građana Armazonex i potporu grada Pule.

Kroz razgovor sa Markom Grpcem Knapićem, kojeg će voditi Boris Bjelica Bebetto, publika će moći više saznati o samome procesu stvaranja, od začetka ideje, preko realizacije i konačno izdavanja ploče. Dodatno će se objasniti sam postupak realizacije, razgovarat će se o studijskim sesijama s kolegama glazbenicima, o snimanju, miksanju, masteringu digitalnog izdanja i naposljetku masteringu za vinil, te dizajnu omota ploče i o promociji izdanja.

Album „Pongal“  je izbor kompozicija koje su nastale na jam sessionima u studiju „Armazonex“ u vremenskom razdoblju od 2016. do 2021. godine, a koji se stilski mogu svrstati u žanr elektronske glazbe „chill-electro-organic“.

Odgovori

Pin It on Pinterest